Vrouwenmantelbreed

Van kennismaking tm consult voor HOOOGGEVOELIGEN

Op deze pagina lees je hoe het proces verloopt van aanvraag van een GRATIS KENIISMAKINGSGESPREK tot het komen op je CONSULT/TRAJECT om te werken aan je HOOGEGEVOELIGHEID en gezondheidsklachten. Ik bespreek

Hier eerst een KORT OVERZICHT met de belangrijkste zaken uit mijn praktijk: mijn werkwijze/methodes, waar = by karo- voor staat: wat je hier gaat leren & welke werkvormen er zijn om met mij te werken:

Methodes /werkwijze

Waar staat B.Y K.A.R.O voor

Werk met mij

Voor wie?

Ik werk in mijn praktijk met HOOGGEVOELIGE mensen. Omdat ik ZELF ook HOOGGEVOELIG ben, begrijp ik jou, je klachten en je proces erg goed. Bij WERK MET MIJ laat ik je zien wat de LOSSE CONSULT SESSIE, PAKKET en TRAJECT inhouden die ik in mijn praktijk heb. En in voor wie? kun je lezen met welke klachten mensen bij mij in de Praktijk komen. Ik geef je daar een kijkje in een consult. Waarschijnlijk herken jij jezelf hier (een beetje) in:

Herken je je de volgende klachten?

  • Ervaar jij veel stress, voelen je moe, uitgeput of uitgeblust?
  • Waarschijnlijk vindt jij het moeilijk vinden om met stress /tegenslagen om te gaan.
  • Je voelt je opgejaagd en (een beetje) vast gelopen in je leven.
  • Je voelt je leeg of hebt het gevoel jezelf (een beetje) kwijt te zijn!
  • Het leven lijkt aan je voorbij te gaan, waar je bij staat.
  • Je hebt een vol hoofd.
  • Je bent veel aan het en malen. Vaak avonds in bed, wat je wakker houdt.
  • Heb je het gevoel meer uit je leven te willen halen, maar je weet niet hoe?
  • Wil je niet meer “overleven”, meer leven en gewoon “zijn”?

Hulp nodig om je klachten te verbeteren?

Door je HOOGGEVOELIGHEID kun je sneller last van stress en overprikkeling hebben. Dit kan heel veel (gezondheids)klachten geven. Zeker als je nog NIET in je kracht staat en bij jezelf bent. Troost je, want dat is allemaal te ontwikkelen en te leren!! Echt waar, ik kan het weten!

Je bent hier op je juiste plek als je de dingen in je leven en je gezondheidsklachten op een Natuurlijke/NATUURGENEESKUNDIGE WIJZE wilt aanpakken. Je gelooft dat klachten bij de oorzaak en en kern aangepakt moeten worden en je vind het fijn om HOLISTISCH benaderd te worden (zowel fysiek, mentaal en/of emotioneel/psychisch en spiritueel) . En ….dat je daar zelf met hulp aan kan en wil werken!!! Kom langs bij Praktijk-by Karo. Maak een afspraak en kijk naar welke diensten ik heb in mijn praktijk in Mijn diensten.

Wat gaan we doen?

Ik ga jou en je Hooggevoeligheid begeleiden naar THUIS KOMEN bij JEZELF. Met behulp van JE LIJF als LEIDRAAD en NATUURLIJKE METHODES en middelen help ik je stappen zetten in je leven. Bij Holistische werkwijze lees je hier meer over. In de tabel hierboven staat waar B.Y K.A.R.O voor staat.

De GRATIS Kennismaking

Als je bij mij in de praktijk komt, maken we allereerst een afspraak voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK van een uur. Daarin we kijken of er de klik is!! We bespreken waar je tegenaan loopt, waar je aan wil werken en wat belangrijk is dat voor jou dat verbeterd. We kijken welke dienst van Praktijk-by Karo het beste bij jou en je klachten past: Massages, Consult/sessie of Trajecten. Ook geef ik aan hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen. Als ik je niet kan helpen, zal ik je dat ook zeker aangeven. Ik verwijs je eventueel door naar een andere (para)medici of collega.

Losse consult sessie, pakket of een traject? Via je werkgever?!

Kies je voor een losse consult sessie , Pakket of kies je voor 1 van de Trajecten? Bij WERK MET MIJ staat elke van deze werkvorm uitgebreid beschreven. In Trajecten kun je uitgebreid het PROCES bekijken waar ik je in ga mee nemen als je voor een traject kiest. TIP: Ik heb een aantal cliënten die hun traject hier via hun werkgever gefinancierd krijgen. Zij doen dit vanuit het budget voor Persoonlijke Ontwikkeling. Misschien ook een interessante tip voor jou. Vraag naar de mogelijkheden op je werk. En kom voor GRATIS kennismakingsgesprek, dan kunnen we bespreken hoe ik je daarbij kan helpen Maak een afspraak.

Vervolgconsulten

Aan het begin van elke consult kijken we hoe het de afgelopen tijd is gegaan sinds het laatste consult. Hoe gaat het met je proces? Wat ging er goed, wat vond je moeilijk en waar liep je tegenaan :we kijken waar je nu staat( je hulpvraag). Aan de hand daarvan kijk ik met je wat voor methode jou een stap verder brengt in jouw proces. Na elke 3 of 5 consulten evalueren we je proces en vooruitgang. Daarnaast bespreken we wat je nog meer zou willen leren of dat het voor jou zo voldoende is.

Werkwijze consulten & methodes

Er zijn verschillende soorten methoden & behandelingen die ik in mijn consulten gebruik. Ik combineer ze altijd in elk consult, elke consult word aangepast aan wat er bij jou en jouw proces nodig is: EMDR, Opstelling, JIJ en je IKKEN , Lichaamswerk en therapeutische begeleiding

Thuis en dan verder

Ik kan in overleg met jou een NATUURGENEESKUNDIGE MIDDEL:klassieke homeopathie, Aromatherapie of Bloesem remediemiddel klaar maken voor behandeling thuis. Die gebruik je dan tussen de consulten door. Dat helpt het effect van de behandelingen versterken.

Ik geef daarnaast vaak ook OEFENING of OPDRACHT (Thuiswerk) mee. Ik vraag je om NOTITIES bij te houden van de consulten en je ervaringen thuis. Want het schrijven: het bij houden van aantekeningen, opschrijven van ervaringen en inzichten helpt je in je proces: helpt het werk dat je in de praktijk heb gedaan te versterken. Je kunt je het ontwikkelingsproces zo meer eigen maken/in jou ver-innerlijken. Zo krijg je ook meer inzicht in je eigen proces: met andere woorden je kunt je eigen proces makkelijker later nog evalueren en nakijken.

Herb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op of maak een afspraak.

warme groetjes , Karolina