Vrouwenmantelbreed
Van kennismaking
tm consult

Voor wie?

In Mijn diensten laat ik je zien welke consulten en trajecten ik in mijn praktijk heb. En in voor wie? kun je lezen met welke klachten mensen bij mij in de Praktijk komen. Ik geef je daar een kijkje in een consult. Waarschijnlijk herken jij jezelf hier (een beetje) in….

Ben je toe aan….

 • Wil jij meer ONTSPANNING & RUST in je leven?
 • Wil je je weer ENERGIEK voelen?
 • Wil jij in je bed liggen en dan ook SLAPEN?
 • Wil jij meer rust in je HOOFD?
 • Wil jij meer PLEZIER en GENIETEN in je leven?

Herken je je de volgende klachten?

 • Ervaar jij veel stress, voelen je moe, uitgeput of uitgeblust?
 • Waarschijnlijk vindt jij het moeilijk vinden om met stress /tegenslagen om te gaan.
 • Je voelt je opgejaagd en (een beetje) vast gelopen in je leven.
 • Je voelt je leeg of hebt het gevoel jezelf (een beetje) kwijt te zijn!
 • Het leven lijkt aan je voorbij te gaan, waar je bij staat.
 • Je hebt een vol hoofd.
 • Je bent veel aan het en malen. Vaak avonds in bed, wat je wakker houdt.
 • Heb je het gevoel meer uit je leven te willen halen, maar je weet niet hoe?
 • Wil je niet meer “overleven”, meer leven en gewoon “zijn”?

Last van stress en overprikkeling hebben kan heel veel (gezondheids)klachten geven. Zeker als je nog niet in je kracht staat en bij jezelf bent. Troost je, want dat is allemaal te ontwikkelen en te leren!! Echt waar, ik kan het weten! Je bent hier op je juiste plek als je de dingen in je leven en je gezondheidsklachten op een Natuurlijke wijze wilt (gaan) aanpakken. Je gelooft dat klachten bij de oorzaak en en kern aangepakt moeten worden zowel fysiek, mentaal en/of emotioneel/psychisch. En ….dat je daar zelf met hulp aan kan en wil werken!!! Kom langs bij Praktijk-by Karo. Maak een afspraak en kijk naar welke diensten ik heb in mijn praktijk in Mijn diensten.

Wat gaan we doen?

Met behulp van JE LIJF ALS LEIDRAAD en NATUURLIJKE, biologische/ecologische (genees)middelen help ik je stappen zetten in je leven. Ik gebruik hiervoor Biologische Kruiden, Bach bloesemremedies, Aromatherapie, Klassieke Homeopathie. Naast mijn Therapeutische Massages & Coaching en Therapeutische begeleiding. Hiermee ondersteun en begeleid ik je naar een leven waarin je goed om kan gaan met stress en weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Zo krijg je weer Rust & Ontspanning & Energie in je leven. We gaan op weg terug naar jezelf! We beginnen dat proces met het Kennismakingsgesprek….

In mijn GRATIS EBOOK kun je GRATIS alvast 3 tips krijgen om nu al gelijk aan de slag te gaan om meer ONTSPANNING , RUST & ENERGIE in je leven te krijgen. Vraag hem hier aan. In Mijn diensten kun je zien welke diensten ik aanbied om jou te helpen meer ontspanning en rust in je leven te krijgen.

De Kennismaking

Als je bij mij in de praktijk komt, maken we allereerst een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek. Daarin we kijken of er de klik is!! We bespreken waar je tegenaan loopt, waar je aan wil werken en wat belangrijk is dat voor jou dat verbeterd. We kijken welke dienst van Praktijk-by Karo het beste bij jou en je klachten past: Massages, Consult/sessie of Trajecten. Ook geef ik aan hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen. Als ik je niet kan helpen, zal ik je dat ook zeker aangeven. Ik verwijs je eventueel door naar een andere (para)medici of collega.

Losse individuele behandelingen of een traject? Via je werkgever?!

Jij kunt kiezen of je voor alleen Massages gaat: een momentje van echt even ontspannen en/of de spieren lekker los. Of dat je gaat voor Consult/sessies waarin massages met tips & begeleiding in individuele behandelingen of een dat je langere tijd wilt dat ik je begeleid in Trajecten. Bij individuele/losse massages en consulten laat je zelf weten wanneer je weer een consult wilt, je neemt daarvoor contact met mij op. Bij een traject spreken we een bepaalde hoeveelheid consulten af die ik met je ga doen. We plannen meerdere consulten vooraf al in. Een traject is goedkoper als je meerdere consulten wilt in mijn praktijk. Trajecten hebben ook extra veel leuke GRATIS EXTRAATJES. Daarnaast heeft een traject een meer duurzaam effect op je leven, omdat je over langere tijd begeleiding krijgt. Je kunt je ervaringen en inzichten beter integreren in je leven.

Ik heb een aantal cliënten die hun traject hier via hun werkgever gefinancierd krijgen. Zij doen dit vanuit het budget voor Persoonlijke Ontwikkeling. Misschien ook een interessante tip voor jou. Vraag naar de mogelijkheden op je werk. Of kom voor kennismakingsgesprek, dan kunnen we bespreken hoe ik je daarbij kan helpen Maak een afspraak.

Vervolgconsulten

Aan het begin van elke consult kijken we hoe het de afgelopen tijd is gegaan sinds het laatste consult. Hoe gaat het met je proces? Wat ging er goed, wat vond je moeilijk en waar liep je tegenaan :we kijken waar je nu staat. Aan de hand daarvan kijk ik met je wat voor nu en je proces belangrijk is om aan te werken. Na elke 3 of 5 consulten evalueren we je proces en vooruitgang. Daarnaast bespreken we wat je nog meer zou willen leren of dat het voor jou zo voldoende is. .

Werkwijze consulten & behandelvormen

Er zijn verschillende soorten methoden & behandelingen die ik in mijn consulten gebruik. Ik combineer ze altijd in elk consult, elke consult word aangepast aan wat er bij jou en jouw proces nodig is. Ik heb 3 verschillende diensten, waarin ik ze inzet: Massages, Consult/sessie en Trajecten. Ze zijn te vergelijken in Mijn diensten. In deze consulten werk ik alleen met natuurlijke middelen. Je kunt in het menu onder WERKWIJZE en hieronder meer informatie vinden over de inhoud van de afzonderlijke behandelingen:

Thuis en dan verder

Ik kan in overleg met jou een middel klaar maken voor behandeling thuis, die gebruik je dan tussen de consulten door. Dat helpt het effect van de behandelingen versterken. Ik geef daarnaast vaak ook oefeningen en huiswerk mee. Ik vraag je om notities bij te houden van de consulten en je ervaringen thuis. Want het bij houden van aantekeningen, opschrijven van ervaringen en inzichten helpen je in je proces. Het helpt het werk dat je in de praktijk heb gedaan te versterken. Je kunt het ontwikkelingsproces zo meer eigen maken/in jou ver-innerlijken. Zo krijg je ook meer inzicht in je eigen proces: met andere woorden je kunt je eigen proces makkelijker later nog evalueren en nakijken.