Roosbreednaarlinks
De Therapeute

Als een roos….

Een roos moest het zijn, boven aan mijn pagina over mij. Waarom een roos? Omdat het de kanten, die ik in mij heb zo mooi uitbeeld: laat zien wie ik ben. Je hebt de zachte, verwarmende, troostende ontspannen geur en textuur van de rozenblaadjes aan de ene kant, die te vinden zijn in de intuïtieve en empathische kant van mijn karakter & mijn heerlijke zachte warme handen.

En de doorns aan de andere kant: mijn directe en ook analytische kant waarin ik de vinger letterlijk (massage) en figuurlijk(in het gesprek) op de zere plek weet te leggen. Dat is als ik je een spiegel voor houd met mijn soms confronterende vragen. Maar….altijd vanuit liefde om je verder te helpen! Het bijzondere is dat de Aromatherapie olie Roos/ Rozenolie als 1 van de meest verzachtende & helende oliën bekend staat, die brengt: rust, ontspanning en houden van jezelf! Dat is wat ik je graag mee wil geven in mijn praktijk!

Ik vind het fijn om je kennis met mijzelf en mijn praktijk te laten maken! Ik ben KARO(lina)(*) Wolvekamp. Ik ben getrouwd & moeder van 2 zonen,

Ik krijg onder andere vaak te horen, dat mensen voelen dat ze echt zichzelf bij mij kunnen zijn en ze mijn niet oordelende manier van in het leve zo waarderen. Das écht het mooiste compliment, dat ik me kan wensen!!!

B.Y. K.A.R.O staat voor mij voor deze aspecten in het leven=

 • Be, believe & love- ZIJN en liefde
 • Yourself- jezelf als (thuis)basis
 • Kwetsbaarheid-hsp als kracht-
 • Aarden/gronden in verbinding-
 • Reflecteren – kijken naar mijn eigen pijn
 • Omarmen- alles er kunnen en mogen laten zijn/

Ik ben een goedlachse HOOGGEVOELIGE vrouw, die ooit te horen kreeg een “helende lacht ” te hebben. Humor is belangrijk in mijn leven. Het relativeert enorm zonder af te doen aan de ervaring. Maar ik weet ook hoe het is om “diep” te zitten of met je handen in het haar! Ik ben 20 jaar mantelzorger van mijn zoon geweest, dat heeft mij enorm veel geleerd over mijzelf en hoe belangrijk het is om tijd en ruimte voor mijzelf te maken!! Hoe ik met stress om kan gaan en met mijn (hoog)gevoeligheid!!!

Ik ben iemand die weet en die nooit vergeet, hoe het is om me zo te voelen zoals jij je nu (soms) voelt. Geloof me: Je bent niet de enige. Je bent niet raar of gek en je hoort wél ergens bij! Wat mensen soms ook tegen je gezegd hebben.

karolina wolvekamp

Als je bij mij komt, krijg je mijn volle aandacht en tijd, luisterend oor en ruimte voor jou en je verhaal, Ik ben er bij met mijn niet oordelende houding. Ik vind zoals ik al aangaf: niks gek of raar. Altijd ben ik op zoek naar wat er áchter je verhaal en het gedrag zit, dat je laat zien! Ik ga op zoek naar welke WENS EN VERLANGEN/VRAAG er ONDER/ACHTER jou en je verhaal zitten. Zodat jij je een fijn en ontspannen leven kan gaan leven: DICHTBIJ JEZELF..

MIJN MISSIE;
is Hooggevoelige vrouwen begeleiden naar zichzelf = THUIS KOMEN bij JEZELF. Het verbeteren van overbelasting en overprikkeling. Je terugbrengen van je HOOFD naar je HART en LIJF: voelen. Je lijf als leidraad . Je gedachten, overtuigingen bewust te worden en om te zetten. Nare ervaringen / jezelf te ontdoen van de intense emoties, beelden, gedachten, overtuigingen en negatieve zelfbeeld.

Het mooie is dat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om het allemaal soms niet meer te weten. 20 Jaar geleden was ik na de heftige bevalling, waarbij mijn zoon gehandicapt raakte, totaal van slag en mezelf kwijt. Ik wist het niet meer… en ik zag het allemaal even niet meer…Maar ik greep die situatie aan om er van te leren. Ik ging op weg om aan mezelf te werken en leerde er enorm veel van:

 • Hoe ik goed met mijn energie om kan gaan,
 • Mezelf belangrijk te vinden, ruimte en tijd voor mezelf te maken,
 • Te accepteren dat ik een gevoelig mens ben en daar mijn kracht van te maken, waar het eerst een last was,
 • Ik leerde hoe ik mijn gedachtes de baas kon worden,
 • Ontdekte wat ik nodig heb in het leven om me heerlijk in mijn vel te voelen,
 • Ik leerde me te ontspannen en rust te nemen,
 • Nare & traumatische ervaringen leerde ik te verwerken/een plek te geven,
 • en vooral van mezelf te houden!!!

Deze waardevolle lessen heb ik met allen en opstaan geleerd. De weg daar naar toe was niet makkelijk, maar het heeft mijn leven zo positief veranderd. En dat wil ik graag delen met jou! Mijn kennis, zelfkennis en ervaring wil ik delen omdat….

Iedere mens is als een roos in de knop: met de juiste zorg & hulp kan die uitbloeien tot een stralende roos.

Karolina Wolvekamp

Ik heb alles in huis om je te helpen tot volle bloei te komen. Ik wil jou graag jou bijstaan met mijn zachte betrokkenheid, empathie & intuïtie. En met mijn stekelige kant: ik weet de vinger op de “zere plek” te leggen zowel in de massages als in mijn gesprekken met jou. Ik voel aan waar de kern zit. Ik help je daarnaast je eigen antwoorden te vinden, zodat je leert hoe je in de rest van je leven problemen aan kan pakken op jouw manier! Ik zal je een spiegel voorhouden, zodat je jezelf verder kan ontwikkelen! Elke grote verandering begint bij de eerste stap! Ga jij NU de stap zetten naar een leven met meer ontspanning, rust en energie?!!!

Voel jij dat het NU tijd is voor jou om de stap te gaan zetten naar een leven waarin jij weer geniet van de kleine dingen? Kom dan eens langs in om te voelen of ik degene bent, die jij wilt om je daarbij te helpen??!! Neem dan Contact met mij op dan kijk ik met je mee in het GRATIS kennismakingsgesprek. Mocht ik denken dat ik niks voor je kan betekenen, dan zal ik het ook zeker zeggen.

Als je wat meer achtergrond info over mij wilt…

Door familie en vrienden wordt ik vaak KARO genoemd, een naam die ik graag hoor. Ik sta altijd klaar om vrienden en familie te helpen en ze voelen zich welkom bij ons thuis. Vandaar dat ik de naam KARO gebruikt heb voor mijn praktijk:- by KARO. Waarmee ik het knusse, uitnodigende en gastvrije gevoel wat ik voel in mijn leven, wil aangeven/uitdragen.

Ik ben inmiddels meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 2 puber zonen. We hebben een Bordercollie, waar ik graag mee door de natuur wandel. En ook een kat die heerlijk bij je op schoot komt, wanneer hij daar zin in heeft ;-).

Als Natuurgeneeskundig Therapeute kan ik mensen helpen hun lijf en/of leven te verlichten en verbeteren met mijn massages, homeopathie en coaching. Dit is mijn passie!!! Ik kan zo genieten van het feit en gevoel, als iemand met geen /minder pijn en met meer inzicht mijn praktijkdeur weer uit loopt, daar doe ik het voor!!!

Daarnaast geniet ik enorm van het creatieve proces dat ik heb tijdens het ontwerpen & maken van Handmade & Customized vilten tassen voor mijn bedrijf Handmade  by KARO. Neem gerust een kijkje op mijn website www.handmadebykaro.nl. Dan leer je ook mij ook een beetje zo kennen.

Ik geniet erg van de kleine dingen in het leven. Een vlinder die langs fladdert, een bloem die bloeit, de gekleurde balderen in de herfst…..

Mijn talenten

Tijdens hbo-opleiding tot klassiek homeopaat aan de  Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem ontdekte ik dat ik heel fijngevoelig & intuïtief mens ben. Dit gecombineerd met mijn empathie, nuchterheid, analytisch vermogen, gevoel voor humor en dosis levenservaring ben ik goed in het zien van de essentie van elk mens, problemen gauw te doorgronden en kunnen het leggen van de vinger op de zere plek: zowel emotioneel als fysiek tijdens een massage.

Wat mensen over mij zeggen

Mensen zeggen vaak dat ik plekken tijdens massages en in gesprekken weet aan te raken waar ze zichzelf niet bewust van waren. Hierdoor krijg jij zelfinzicht en de mogelijkheid dingen in je leven om te zetten/ te veranderen. Dus vind je t niet erg om een spiegel voor gehouden te worden en  wil je je ontwikkelen,  dan ben je bij mij aan het juiste adres. In Reviews kun je lezen wat de mensen die mijn praktijk komen, verder nog zeggen over mij.

Opleiding & bijscholingen

Door mijn opleiding HBO-Verpleegkunde & in mijn werk als verpleegkundige in het verleden, ben ik medisch zeer goed opgeleid en heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei velden van de Gezondheidszorg. Ik blijf mijn kennis en vaardigheden jaarlijks onderhouden, verbeteren en bijscholen door jaarlijks bijscholingen en opleidingen te doen.

Dankbaar

Dankbaar en vol passie doe ik mijn werk!!! Er is voor mij niks mooiers dan jij weer lichter, blijer en wijzer mijn praktijk uit te zien uitlopen na een consult. Dat jij je leven weer fijn vindt en ontspannen door het leven gaat, je eigen zielsmissie vind. Net als ik dat mocht leren en ervaren. Ik voel me dankbaar als ik met iemand in zijn leven mee mag lopen met mijn talenten, ervaring en kennis.

Creatieve & warme groet, Karolina