Roosbreednaarlinks

Wie is Karo(lina), de therapeute van Praktijk-by karo?

WELKOM! Ik ben KARO(lina)(*) Wolvekamp. Fijn om je kennis met mijzelf & mijn praktijk te laten maken! Ik ben getrouwd & moeder van 2 inmiddels volwassen zonen. Ik woon op een heerlijk rustige plek in Veenendaal-OOST, waar ik in de achtertuin mijn praktijkruimte heb.

Tijdens hbo-opleiding tot klassiek homeopaat aan de  Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem ontdekte ik dat ik een HOOGGEVOELIG & intuïtief mens ben. Dit gecombineerd met mijn empathie, nuchterheid, analytisch vermogen, gevoel voor humor en dosis levenservaring maakt dat ik er goed in ben de essentie van elk mens en probleem te doorgronden. .

Mensen zeggen vaak dat ik de “zere” plekken weet aan te raken waar ze zichzelf niet bewust van waren. Hierdoor krijg jij zelfinzicht en de mogelijkheid dingen in je leven om te zetten/ te veranderen. Dus vind je t niet erg om een spiegel voor gehouden te worden en wil je je ontwikkelen,  dan ben je bij mij aan het juiste adres. In het Gastenboek/ bij Reviews kun je lezen wat de mensen die mijn praktijk komen, verder nog zeggen over mij. Ik geloof dat:

Iedere mens is als een ZAADJE: met de juiste zorg & hulp kan die uitbloeien tot een stralende BLOEM. 

De Vergelijking met de roos

De ROOS verbeeld mooi de kanten, die ik en mijn praktijk symboliseren / in mij heb, zo mooi: De ROOS heeft de ZACHTE, VERWARMEND, troostende ontspannen geur en textuur van de rozenblaadjes aan de ene kant. Deze zijn in MIJ te vinden als mijn INTUITIVE ,EMAPATHISCH kant: MIJN HOOGEGEVOELIGE karakter, die mijn kompas is in mijn leven Daarnaast de zachte HELENDE energie van mijn handen. Het bijzondere is dat de Aromatherapie olie Roos/ Rozenolie als 1 van de MEEST verzachtende & HELENDE olie bekend staat, die brengt: rust, ontspanning en houden van jezelf! Dat is wat ik je graag mee wil geven in mijn praktijk: JOU weer THUIS brengen bij JEZELF

Daarnaast heeft de ROOS stevige doorns aan de andere kant, die beschermen. Dit is in MIJ te vinden in mijn DIRECTE kant waarin ik de vinger letterlijk (massage) en figuurlijk (in het gesprek) op de zere plek weet te leggen. Dat is wanneer ik JE een SPIEGEL VOOR HOUD of met mijn soms confronterende vragen. Maar…ALTIJD vanuit LIEFDE om je verder te helpen! Ik geloof in het spirituele , maar wel op een NUCHTERE manier: niet te zweverig: we moeten het namelijk gewoon hier doen.

Ik krijg onder andere vaak te horen, dat mensen voelen dat ze ECHT ZICHZELF bij mij kunnen ZIJN en ze mijn niet oordelende manier van in het leven zo waarderen. Das écht het mooiste compliment, dat ik me kan wensen!!!

MIJN WERK is mijn passie!!! Daarnaast geniet ik ook enorm KOPJE THEE met een goed gesprek, een mooi boek en van OPPASSEN op mijn nichtje van 1 jaar .

Daarnaast vind ik het heerlijk CREATIEF bezig te ZIJN. Zoals bij het et creatieve proces dat ik heb tijdens het ontwerpen & maken van Handmade & Customized vilten tassen voor mijn bedrijf Handmade  by KARO. Neem gerust een kijkje op mijn FB pagina HandmadebyKaro. Dan leer je ook mij ook een beetje zo kennen.

Maar ook voor mijn cliënten in mijn Praktijk de zaken verduidelijken met TEKENINGEN, SCHEMA’s of oefeningen vind ik leuk om zelf in elkaar te zetten. Ik hoop dat je zo een beetje een beeld van me hebt gekregen. Natuurlijk is ECHT PERSOONLIJK CONTACT de enige manier om te VOELEN of ik en mijn manier van werken bij je passen. Dus maak gerust een afspraak voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK. Om te kijken of het klikt en ik iets voor je kan betekenen.

ik ben iemand die weet en die nooit vergeet, hoe het is om me zo te voelen zoals jij je nu (soms) voelt. Geloof me: Je bent niet de enige. Je bent niet raar of gek en je hoort wél ergens bij! Wat mensen soms ook tegen je gezegd hebben. -Karo_

Ik weet hoe het is om je te voelen zoals jij je nu (soms) voelt

Ik ben een goedlachse HOOGGEVOELIGE. HUMOR is belangrijk in mijn leven. Het relativeert enorm zonder af te doen aan de ervaring. MAAR: ik weet ook hoe het is om “diep” te zitten of met je handen in het haar! Ik ben al meer 20 jaar mantelzorger (van mijn moeder & mijn zoon) geweest. Dat heeft mij enorm veel geleerd over mijzelf.

Het kan ánders: daar ben ik zelf het voorbeeld van

Ik kreeg een BURNOUT en DEPRESSIE. Daarvan leerde ik hoe belangrijk het is om tijd en ruimte voor mijzelf te maken!! Ik ontdekte dat ik PTSS (posttraumatisch stress) had opgelopen. Dat in combinatie met mijn HOOGGEVOELIGHEID zorgde voor veel klachten. Maar ik heb inmiddels veel dingen verwerkt en geleerd hoe ik met stress & overprikkeling om kan gaan. En natuurlijk hoe ik mijn (hoog)gevoeligheid nu mijn kracht is geworden!!!

Het mooie is dat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om als HOOGGEVOELIGE het allemaal soms niet meer te weten en er door heen te zitten. 23 Jaar geleden was ik na de heftige bevalling, waarbij mijn zoon gehandicapt raakte, totaal van slag en mezelf kwijt. Ik wist het niet meer… en ik zag het allemaal even niet meer…Maar ik greep die situatie aan om er van te leren. Ik ging op weg om aan mezelf te werken en leerde er enorm veel van:

  • Hoe ik goed met mijn energie om kan gaan,
  • Mezelf belangrijk te vinden, ruimte en tijd voor mezelf te maken,
  • Te accepteren dat ik een gevoelig mens ben en daar mijn kracht van te maken, waar het eerst een last was,
  • Leerde hoe ik mijn gedachtes de baas kon worden,
  • Ontdekte wat ik nodig heb in het leven om me heerlijk in mijn vel te voelen,
  • Ik kan me ontspannen en rust te nemen,
  • verwerken van nare & traumatische ervaringen /een plek te geven,
  • en vooral van mezelf te houden!!!

Deze waardevolle lessen heb ik met allen en opstaan geleerd. De weg daar naar toe was niet makkelijk, maar het heeft mijn leven zo positief veranderd. En dat wil ik graag delen met jou! Mijn kennis, zelfkennis en ervaring wil ik delen. want dat voelt als mijn MISSIE

Mijn missie

Ik voel dat het mijn MISSIE is om: HOOGEGEVOELIGE mensen weer bij zichzelf te brengen. Omdat OOK JIJ er je KRACHT kan te maken. En ontdekken hoe je met UITDAGINGEN die het HSP-ER zijn met zich meebrengt om kan gaan:

MIJN MISSIE;
is Hooggevoeligen begeleiden naar zichzelf = THUIS KOMEN bij JEZELF.
Het verbeteren van overbelasting en overprikkeling. Je terugbrengen van je HOOFD naar je HART en LIJF: voelen.
Je lijf als leidraad .
Je gedachten, overtuigingen bewust te worden en om te zetten.
Nare ervaringen / jezelf te ontdoen van de intense emoties, beelden, gedachten, overtuigingen en negatieve zelfbeeld.

Ook jij kan je HOOGEGEVOELIGHEID tot je kracht laten worden

In mijn praktijk krijg je mijn volle aandacht en tijd. Mijn luisterend oor en ruimte voor jou en je verhaal, Ik ben er bij met mijn niet oordelende houding. Ik vind zoals ik al aangaf: niks gek of raar. Altijd ben ik op zoek naar wat er áchter je verhaal en het gedrag zit, dat je laat zien! Ik ga op zoek naar welke WENS EN VERLANGEN/VRAAG er ONDER/ACHTER jou en je verhaal zitten. Zodat jij je een fijn en ontspannen leven kan gaan leven: DICHTBIJ JEZELF.

Ik heb alles in huis om je te helpen tot volle bloei te komen en wil jou graag jou bijstaan met mijn zachte betrokkenheid, empathie & intuïtie. Ik geef aan waar de kern zit en help je daarnaast je eigen antwoorden te vinden. Zo leer je hoe je in de rest van je leven problemen aan kan pakken op jouw manier! Ik zal je een spiegel voorhouden, zodat je jezelf verder kan ontwikkelen! Elke grote verandering begint bij de eerste kleine stap! WELKE STAP ga jij NU zetten om als HOOGGEVOELIG MENS een leven te hebben met meer ontspanning, rust en energie?!!!

Om de ROOS in de KNOP die JIJ BENT als HOOGGEVOELIGE helemaal tot GROEI & BLOEI te laten komen!!

Dankbaar

Dankbaar en vol passie doe ik mijn werk!!! Er is voor mij niks mooiers dan jou meer bewust mijn praktijk uit te zien uitlopen na een consult. Dat jij je leven weer fijn vindt en ontspannen door het leven gaat, je eigen zielsmissie vind. Net als ik dat mocht leren en ervaren. Ik voel me dankbaar als ik met iemand in zijn leven mee mag lopen met mijn talenten, ervaring en kennis.

Voel jij dat het NU tijd is om een stap te gaan zetten ? Wil jij weer geniet van de kleine dingen? Kom dan eens langs in om te voelen of ik degene bent, die jij wilt om je daarbij te helpen??!! Neem dan Contact met mij op dan kijk ik met je mee in het GRATIS kennismakingsgesprek. Mocht ik denken dat ik niks voor je kan betekenen, dan zal ik het ook zeker zeggen.

Creatieve & warme groet, Karolina