vlinderstruikbreed

Laatste NIEUWTJES & leuke ACTIES :Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes & leuke VOORDEEL-ACTIES: kijk snel hieronder naar het meest recente Nieuwsbericht!!!

13 Augustus 2023

Beste mensen

Ik wil jullie laten weten dat ik werk via mijn eigen HOLISTISCHE

-THUIS KOMEN bij JEZELF – programma

In de afbeelding zie je welk proces we daarin doorlopen. We gaan respectievelijk van rood naar oranje, geel, groen, turquoise, blauw, lila naar paars, in een spiraal van buiten naar binnen.

Door middel van Opstelling, Jij & je ikken en lichaamswerk. E.M.D.R en andere methodes en NATUURGENEESKUNIDGE behandelingen kom je steeds dichter bij jezelf. Bij elk onderdeel leer je wat er nodig is om in dat gebied je eigen balans te hervinden, zodat je met je EIGEN TOOLKIT je eigen hooggevoelige levenspad kan gaan.

Ik ga samen met jou de OORZAAK van je klachten aanpakken en je HOOGGEVIOELIGHEID van KLACHT tot KRACHT brengen.

Ik werk met CONSULT SESSIE, PAKKETTEN OF TRAJECT.

Maak hier je afspraak of neem contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Het KENNISMAKINGS-GESPREK is GRATIS !!

warme groetjes, Karolina

12 februari 2022:

Valentijnsdag ACTIE op Facebookek

De praktijk is OPEN voor WANDELCOACHING Consult/sessie en THERAPETISCHE beleiding. Verder een leuke VALENTIJNSDAG ACTIE: Wie gun jij een GRATIS Therapeutische Massages van 30 minuten met Aromatherapie na de Lockdown ? Of lekker voor jezelf;-)!!! Maak kans: //www.facebook.com/370546743039477/posts/3759374644156653/.

https://www.facebook.com/370546743039477/posts/3759374644156653/

17 januari 2021

Vandaag ben ik jarig!!!! En…. wie jarig is trakteert!!! Vandaardaans Daarom kan je kans maken op een heerlijk Aromatherapie kado. Klik op de onderstaande Facebook ? link, die mee en maak kans!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3692134784213973&id=370546743039477

Warme groetjes, Karolina

15 december 2020

Zoek jij voor de feestdagen nog een bijzonder CADEAU!!!

Deze MASSAGEBON “Speciaal voor jou” van Praktijk-by karo is een heerlijk cadeau:

 • Voor €35 geef je iemand een massage van 1 uur CADEAU
 • Met tijd voor thee & lekkers voor én na de massage
 • Massage met een op maat gemaakte Aromatherapie-olie.
 • Ik maak er een mooi pakketje van +
 • Ik doe er het DECEMBER-TASJE (*) bij!
 • En… Ik lever hem persoonlijk af bij jou thuis (corona-proof)!!! Neem gerust Contact met me op als je iemand wilt verwennen of verrassen met de feestdagen !!!

1 december 2020

Vanaf 1 december is het mondkapje door de Overheid VERPLICHT gesteld in Openbare ruimtes, maar ook bij CONTACT-BEROEPEN: hieronder valt ook het werk in mijn praktijk. Gezien mijn verschillende werkzaamheden: therapeutische begeleiding/gesprekken/coaching & therapeutische massages heb ik telefonisch contact opgenomen met het RIVM hierover om te overleggen hoe op een juiste manier hiermee om te gaan. Daarbij ook in acht nemend dat het belangrijk blijft om de juiste voorwaarden te creëren, waardoor ik mijn werk goed kan doen;  jou de beste mogelijke zorg te geven! Ik heb de volgende beslissingen genomen voor de praktijk om mijn dienstverlening & veiligheid van ons beide zo goed mogelijk te waarborgen.

Vooraf aan het consult:

 • Krijg je de ochtends van je afspraak om 7:00 uur de vragenlijst met de GEZONDHEIDSCHECK. Deze stuur je naar mij terug ruim (!) vóór je consult.
 • Het blijft belangrijk om BIJ KLACHTEN (zoals beschreven in de gezondheidscheck) je CONSULT AF te ZEGGEN !!
 • Dit geldt helaas ook bij klachten en een NEGATIEVE corona-test. Als ik door jou aangestoken wordt en ook klachten krijg, ben ik nl genoodzaakt al mijn consulten af te zeggen en me laten testen. Waardoor ik anderen geen zorg kan geven. Ik hoop op je begrip hier voor. Ik begrijp heel goed dat het erg vervelend is. Ik vind dit zelf ook erg vervelend.
 • Ook ik zal mijn consulten af zeggen bij klachten óf als iemand waar ik contact mee had, aan geeft klachten te hebben gekregen. Dan neem ik het zekere voor het onzekere. Zo beperk ik het risico voor jou.

Verder gelden de volgende afspraken:

 • Bij AANVANG van het consult graag je handen desinfecteren of wassen als je dat liever doet. Er hangt elke keer een schone handdoek.
 • Tijdens het gesprek, kunnen we op 1,5 meter blijven en is het mondkapje NIET verplicht. Het is voor mij erg lastig goede begeleiding te geven als je gezicht grotendeels bedekt is. ( *)
 • TIJDENS de massage kunnen we de 1,5 m niet waarborgen. Daarom zal IK als therapeute tijdens de GEHELE MASSAGE vanaf 1 december een mondkapje dragen.
 • Voor jou als CLIENT is het mondkapje alleen van toepassing  – als je in RUGLIGGING ligt.  TENZIJ je (een aandoening hebt waardoor je) hier benauwd van wordt. Ik stel voor om tijdens deze positie zo min mogelijk te communiceren.
 • Bij  BUIKLIGGING HOEF je géén mondkapje op. De kans op besmetting is gering. Daarnaast wordt het voor de meeste mensen het dragen van het mondkapje in buikpositie met het hoofd in de hoofdsteun als zéér benauwd/benauwend ervaren. Vandaar dat ik daarom deze keuze heb gemaakt. (*)

(*) Je mag natuurlijk altijd als je dat zelf wilt, wel een mondkapje op doen. Zeker als je er anders angstig of bezorgd van wordt. Ik hoop op je begrip en medewerking!!

Hoe je de december maand ontspannen door komt..?!

We zitten al weer bijna in de laatste maand van het jaar.. Ik weet niet hoe het met jou zit.. Maar ik vind de tijd zo snel gaan!

December is een maand waarin veel mensen DRUK & STRESS ervaren… herken je jezelf daarin?

Belangrijk om dan even echt BIJ JEZELF te KOMEN en je stress kwijt te raken. Een Massage met Aromatherapie Is dan echt een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf!! Daarna kan je er weer tegen!

Er is bij de Praktijk-by karo tijd voor: jou, thee met wat lekkers, om je verhaal te doen en voor persoonlijke tips & begeleiding om deze maand fijn door te komen!!

En… Als je in december een massage/consult boekt, krijg je ook nog: ✨ een leuke TAS met CADEAUTJES✨ voor rust en ontspanning, verwennerij  & een bon veen oor extraatje bij je volgende massage!! dat wil je niet missen! Maak een afspraak om lekker te ontspannen. Als laatste wil ik je veel relaxte momenten gewenst voor 2021.

Warme groetjes, Karolina

Oktober 2020

De website is vernieuwd: in Mijn diensten staan mijn tarieven en consulten/trajceten vermeld. Je kunt kiezen voor Massages, Consult/sessie en Trajecten.

Vanaf November is mijn GRATIS EBOOK met 3 tips voor meer ONTSPANNING, RUST & ENERGIE online verkrijgbaar. Daarin zit o.a een audio oefening: Anker van Energie.

Je kunt je vanaf dan ook gaan inschrijven voor de Nieuwsbrief die 2 wekelijks zal gaan verschijnen.

Mei 2020

Mijn praktijk mag weer open!! heerlijk om er weer voor jullie te kunnen zijn. Als je bij Maak een afspraak een afspraak maakt/in boekt, krijg je via je @mail of Whatsapp een berichtje/reminder met de zaken waar we beiden even aan moeten denken. Ik vraag je van te voren akkoord te gaan met deze zaken/ aanpassingen voor het bezoeken van de praktijk.

Op de dag van de afspraak stuur ik je rond 7:00 uur de Gezondheidscheck (die hier naast staat afgebeeld), die we beide uitvoeren. Hebben we beide geen klachten, dan kan de afspraak door gaan. Mocht jij of ik klachten hebben, dan annuleren we de afspraak. Je kan de afspraak bij klachten kosteloos annuleren!!! Ik ga er vanuit dat je hier respectvol mee om gaat.

Ik hoop je gauw in de praktijk te ontmoeten. Neem gerust contact met me op als je nog vragen heb naar aanleiding van dit nieuwsbericht.

geurende groet Karo(lina)

April 2020

Lieve mensen,

In deze tijd waarin ons leven allemaal anders moeten inrichten door het Corona-virus en de maatregelen die er zijn genomen, moet ook ik mijn praktijk even anders organiseren. Ik geef op dit moment op advies van het RIVM helaas geen therapeutische massages, dit om eventuele besmetting en verspreiding te voorkomen.

WEL ben ik met mijn praktijk beschikbaar voor telefonische consulten (eventueel via beeldbellen). Ik kan je in deze roerige tijd coachen en begeleiden. Juist in deze tijd, kunnen dingen getriggert worden. De consulten hebben een (aangepast laag) tarief van €10,- per uur. Natuurlijk is dat niet te vergelijken met face-to-face ontmoetingen en je zult het heerlijke bonbonnetje bij de thee moeten missen ;-)…maar met de huidige techniek is dit gelukkig op afstand mogelijk! Ik heb de eerste consulten al zo gedaan en het werkt goed.

Daarnaast is het mogelijk om naar aanleiding van de telefonische consulten Klassiek Homeopathische behandelingen, Aromatherapie behandelingen, Bach Bloesembehandelingen te geven. Ik stel deze NATUURLIJKE MIDDELEN dan voor je samen en kan deze bij je THUIS BEZORGEN.. zodat je toch extra steuntje in de rug hebt.

Zorg goed voor jezelf en kijk om naar elkaar, het ga jullie goed!

lieve groet, Karo(lina)

Maart 2020

Deze maand sponsort Praktijk-bij Karo de Stichting Sport & Kanker “Tegenkracht” . De stichting die kankerpatiënten de nodige sport faciliteiten en begeleiding mogelijk maakt om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie , chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen door staan en de ziekte wat draaglijker te maken. Wil je deze stichting ook steunen of meer info, zie hier voor

www.tegenkracht.nl

Februari 2020

ACTIE: GRATIS HANDMASSAGE bij het aanvragen van een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK.

Met een Weleda-olie naar keuze.

Duur: 30 minuten.

Deze actie is geldig tm mei 2020

Juli 2019

Free your Spirit heet vanaf juli 2019: Praktijk-by Karo: gevestigd Lange dreef 57, Veenendaal

Praktijk-By Karo is verhuisd naar Meerkoet 32, 3907 HC Veenendaal.

Contact