Calendulabreed
Massages

Even een momentje voor jezelf

De meeste mensen zullen het beamen; een goede massage is echt een manier dat je helpt te ontspannen!! Bij Praktijk-by Karo is het 1 van de meest gebruikte manieren waarin we aan jouw gezondheid werken in de consult/sessies, mini-traject en trajecten. Maar ik masseer niet alleen in mijn praktijk. Ik bied alleen consulten aan waar we ook naar de oorzaak van je (pijn)klachten gaan kijken. Dat is de manier waarop ik werk. Ik geloof niet in het alleen maar pijntjes masseren

 • tijdens de trajecten krijg je regelmatig een 60 min. durende Therapeutische Massages-. Net wat er op dat moment nodig is in jouw proces. De massage zijn onderdeel van consult/sessie of trajecten.
 • Voor en na de massage is er rustig de tijd om te landen met THEE !! En bespreken we waar je de afgelopen tijd tegenaan bent gelopen en wat je hier aan kan doen.
 • Altijd net dat beetje meer AANDACHT & ZORG!! Niet op de klok kijken of op een minuutje, maar ik doe rustig wat er nodig is!!
 • Zodat jij ontspannen en met soepele losse spieren de praktijk weer verlaat en inzicht hebt in de OORZAAK van je klachten.

Waarom de therapeutische massages met Aromatherapie belangrijk onderdeel zijn bij Praktijk-by Karo?

Ik masseer je met Aromatherapie dat een nog dieper uitwerking heeft op je spieren, lijf en zenuwstelsel, waar door je echt in balans komt. Daarnaast ga ik voelend te werk: ik voel precies aan waar plekken zitten die extra aandacht nodig hebben. En ik voel precies aan hoe lang die plek prettig voor jou is om behandelt te worden. Altijd met mijn warme zachte handen !! Die waar nodig ook stevig je spieren kunnen aanpakken. Je krijgt altijd een Massage-op-Maat: geen massage is hetzelfde, geen vaste riedeltjes, maar kijken waar en voelen wat jij nu nodig hebt!

Wat cliënten zeggen over de massage van Praktijk-by karo

Heb je

 • een zittend beroep, juist een lichamelijk zwaar beroep of beroep dat veel dezelfde (repeterende) bewegingen en handelingen van je lijf vraagt,
 • snel last van blessures?
 • vaak op dezelfde plekken pijnlijke spieren

Dan kan het goed zijn om een MINI-traject RUST & ONTSPANNING: bij het MINI-TRAJECT je krijgt 3x een massage EN…. We gaan uit zoeken wat de klachten precies veroorzaakt, kijken hoe die aan te pakken met oefening, etherische olie en andere adviezen. Waardoor de klachten ook minder (vaak) terug komen of worden voorkomen.

Bij de andere trajecten gaan we dieper in op je klachten: een totaal aanpak om op alle gebieden lekker in je vel te komen. Dit is vooral als je

 • veel stress hebt (gehad) en/of veel meegemaakt in je leven de afgelopen tijd (en daarmee veel pijnlijke strakke spieren),
 • ben je (hoog)gevoelig / HSP-er en veel last van prikkels
 • zit je niet lekker in je vel op je werk en/of thuis
 • je weet het gewoon even niet meer, je hebt het gevoel jezelf een beetje kwijt te zijn

Wat cliënten zeggen over de massage van Praktijk-by karo

Preventief

Voorkomen is en blijft beter dan genezen!!

Bij praktijk-by karo werk ik vooral PREVENTIEF en de OORZAAK aanpakkend. Ik zorg dat je inzichten en adviezen krijgt om te zorgen dat je zelf zo optimaal mogelijk met je lijf leert omgaan. Zodat een bezoekje aan mij voor een massage minder noodzakelijk wordt. Voor deze aanpak van de oorzaak & uitgebreidere begeleiding van je klachten werk ik met Consult/sessie (60 minuten) of Trajecten (90 mintuten). Voor het totale overzicht met tarieven, duur consulten en de leuke EXTRA’s en GRATIS onderdelen bij elk dienst is te vinden in Mijn diensten.