duizendbladbreed

Neem vrijblijvend contact met mij op

Op deze pagina vind je mijn contactgegevens van Holistische praktijk-by Karo voor sensitieve/hooggevoelige mensen. Je kunt bereiken via Maak een afspraak: je maakt dan een afspraak in in mijn agenda of via het onderstaande Contactformulier. Je vind hier ook mijn adres & routebeschrijving. Je leest over de mogelijkheid van een huisbezoek bij jouw thuis doe. En…Ik laat je nog even kort weten wat ik doe.

Vul hier het contactformulier in

  Persoonlijk contact met mij

  Telefonisch

  Je kunt mij dagelijks bellen of Whatsapp sturen 06-27858776. Ik kán een consult hebben: dan neem ik de telefoon niet op. Laat dan even een berichtje achter op mijn voicemail dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Of je kunt zelf een afspraak inboeken/inplannen hier bij Maak een afspraak. Het KENNISMAKINGSGESPREK is GRATIS.

  @-Mailen

  Of je kunt me een @mailtje sturen. Ik beantwoord je mail of berichtje doorgaans dezelfde dag nog. Mocht het een SPOED vraag zijn, vermeld dit dan even bij het onderwerp, dan weet je zeker dat ik snel contact met je op neem:  karolina.wolvekamp@praktijk-bykaro.nl

  Social media

  Via Facebook, de nieuwsbrief (2 wekelijks!) en de BLOG hou ik je op de hoogte van nieuws vanuit de praktijk en geef ik je waardevolle tips en informatie. Facebook:   praktijk-by karo.

  Adres & route Praktijk-by Karo

  In mijn HOLISTISCHE en natuurgeneeskundige praktijk-By KARO werk ik op afspraak in mijn praktijk aan huis. Als je de eerste keer komt, vang ik je op bij mijn oprit. Je kunt daarop je auto of fiets parkeren. Het adres van mijn praktijk is;

  • Praktijk- by KARO
  • Meerkoet 32
  • 3907 HC Veenendaal
  • KVK: 56754361

  Je kunt hieronder je ROUTE opvragen/plannen naar de praktijk!.

  Wat ik doe

  Neem gerust Persoonlijk contact met mij op als je vragen hebt of mij en mijn Holistische en Natuurgeneeskundige Praktijk-by Karo voor HOOGGEVOELIGHEID/SENSITIVITEIT beter wilt leren kennen. Je kiest bij mij voor NATUURLIJKE AANPAK van je klachten: jezelf & je zelfgenezende vermogen sterker maken: door inzicht, omarmen en verwerken.

  In mijn praktijk vind je de UNIEKE combi van:
  Therapeutische begeleiding & Holistische werkvormen & Natuurgeneeskundige behandeling. Je kunt GRATIS KENNISMAKEN in het kennismakingsgesprek van 1 uur.

  Ik reageer doorgaans binnen een dag op je mailtje of berichtje. Op deze pagina staat op welke manieren je contact met mij op kan nemen. En welke mogelijkheden er zijn om laagdrempelig ervaring met mij op te doen.

  Bij Werk met mij, kun je alle consulten: LOSSE CONSULT SESSIE, PAKKET en GROEI & BLOEI- TRAJECTEN bekijken en vergelijken. Het is ook altijd mogelijk een PAKKET of TRAJECT op MAAT voor JOU te maken: ook qua betaling.

  Wil je KENNIS MAKEN met mij en de HOLISTISCHE Praktijk-by Karo voor HOOGGEVOELIGHEID neem dan contact op voor

  • Het GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK
   • met gelijk een super TIP om DIRECT je gezondheid te verbeteren: je leert een korte oefening die je BREIN/ Zenuwstelsel binnen 2 minuten al tot rust brengt.
  • Ik werk ook regelmatig ONLINE
   • mocht je verder weg wonen of om andere redenen thuis willen/moeten blijven
  • Wil je INZICHT en PATROON DOORBREKEN of meer Rust, Ontspanning en Energie ervaren?
  • Ga je voor ZELF ONTWIKKELING/TRANSFORMATIE
   • beter om gaan met je HSP/Hooggevoeligheid bij Groei & Bloei : terug naar jezelf in een TRAJECT van klacht naar KRACHT

  Je kunt via het CONTACT FORMULIER hieronder contact met me opnemen. Maar je kunt ook zelf een afspraak in boeken in mijn agenda via Maak een afspraak.

  Huisbezoek: een consult bij jou thuis

  Mocht het om een of andere reden voor jou belangrijk of noodzakelijk zijn om in je EIGEN HUIS/THUIS een consult te krijgen (HUISBEZOEK), dan is dat ook MOGELIJK. Ik vraag NAAST het standaard tarief voor het betreffende consult hiervoor een KILOMETER -vergoeding volgens de ANWB routeplanner. Dit geldt alleen voor de consulten BUITEN Veenendaal. Van te voren zal ik schriftelijk deze kosten aan je doorgeven, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Ik ontmoet jou graag om je te helpen van je GEVOELIHEID je KRACHT te maken & balans te krijgen in je leven !!

  Vraag ook je GRATIS EBOOK aan om gelijk 3 tips voor meer ONTSPANNING, RUST & ENERGIE te krijgen. Je kunt je dan eventueel(!) ook inschrijven voor de 3 maandelijkse Nieuwsbrief van Praktijk-by Karo. Of kijk bij GRATIS voor de HSP-Test of Oefening van 2 minuutjes: terug naar jezelf om direct al meer terug bij jezelf te komen

  warme groet, Karolina