Boerenwormkruidbreed
Mijn diensten

Op deze pagina laat ik je de tarieven van de verschillende DIENSTEN van mijn praktijk zien. Zodat je van te voren al weet waar je aan toe bent. Daarnaast zet ik wat belangrijke dingen op een rij wat betreft de prijzen & betaling van de consulten/trajecten en bijzondere omstandigheden. Wil je direct naar de diensten, klik dan hier op de diensten: #consultsessie/MINI-TRAJECT en #trajecten.

Vraag eventueel je WERKGEVER of er VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING /COACHING een BUDGET is om je jezelf in/voor je werk te ontplooien en je leven en je gezondheid te verbeteren.

Wil jij nu POSITIEF OVER JEZELF gaan DENKEN,

Meer op jezelf durven te gaan VERTROUWEN

MEER ONTSPANNING & RUST EN energie te voelen in je leven, en

Beter met PRIKKELS en ERVARINGENEN om kunnen gaan als gevoelig mens/HSP-er?

Dan ben je hier op de juiste plek. Het doel van mij met Praktijk-by Karo is: dat jij ALS GEVOELIG MENS meer ONTSPANNING ervaart in je leven, een beter ZELFBEELD hebt, positieve overtuigingen /gedachtes over jezelf hebt, en dat je meer ZELF-VERTROUWEN & ENERGIE krijgt en beter om kan gaan met de ervaringen en prikkels in het leven. Dat doe ik op de volgende manieren:

 1. Tijdens een Consult/sessie help ik je met een THERAPEUTISCHE MASSAGE met BEGELEIDING/COACHING om je (pijn)klachten te verbeteren en de OORZAAK van je klachten te ONTDEKKEN: geen pijntjes weg masseren, maar zelf meer invloed op je pijnklachten krijgen. Daar geloof ik in en dat is hoe ik werk. Praktijk-by Karo staat voor MASSAGE & MEER !
 2. Wil je duurzaam je ZELF en je leven POSITIEF VERANDEREN op alle gebieden in je leven. Wil je beter kunnen om gaan met je gevoeligheden/HSP-zijn, kijk dan bij TRAJECT/Trajecten

Op al mijn diensten zijn de Algemene voorwaarden en het Privacy beleid van praktijk-by karo van toepassing. Als je mijn Praktijk bezoekt ga ik er vanuit dat je deze gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Maar…..Eerst kennismaken!

BELANGRIJK om eerst even echt goed met mij en mijn Praktijk KENNIS te MAKEN. Een KLIK hebben en vertrouwen voelen in elkaar zijn de basis van een goede samenwerking. Daarom kun je eerst een afspraak maken voor een GRATIS

­­­­­KennismakingsGESPREK => 45 -60 min.(*)GRATIS
KennismakingsMASSAGE => 60 min. (*)€45
 • (*) In het gratis KENNISMAKINGSGESPREK maken we kennis en bespreken we je klachten. Aan de hand daarvan zal ik je wellicht al een (voorlopig) advies kunnen geven over welke behandeling(en) ik bij jouw klachten aanbeveel. Het kan ook zijn dat ik nog wat vragenlijsten voor je heb om beter beeld te krijgen waar je staat in je proces. Maar vooral ook om te kijken en voelen of er een klik is tussen ons. Dit doen we in combinatie met de KENNISMAKINGS MASSAGE. Deze 1e Massage van 60 min. in Praktijk-by Karo is SUPER VOORDELIG en kost je maar €45 (ipv €65)!!!! Zo kun je laagdrempelig voelen/ervaren en uitproberen of ik en mijn manier van masseren jou bevalt. De Therapeutische Massages met Aromatherapie zijn namelijk een belangrijk deel in de de consult/sessies en trajecten.
 • Hier bij Maak een afspraak plan je consulten zelf makkelijk in, of neem Contact met mij op. Lees ook even van kennismaking tm consult, zodat je weet hoe het loopt.

Alle consulten op een rij

Hier onder staan alle mogelijkheden op een rij. Kies uit mijn diensten-aanbod dat wat bij jou & je situatie past!! Heb je vragen over het aanbod of wil je mijn hulp bij het zoeken wat bij jou past? Neem dan Contact met mij op of Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek in combinatie met de een heerlijke Kennismakingsmassage.

Wat is er allemaal inclusief en exclusief

Inclusief

 • Alle consulten zijn inclusief tussentijds overleg via mail/whatsapp of bellen
 • De Aromatherapie olie zit bij de prijs van de Massages tijdens de consulten
 • Bij TRAJECTEN zijn de natuurgeneeskundige middelen voor thuisgebruik een GRATIS EXTRA is dat hoort bij de het TRAJECT dat je koopt.
 • De consulten zijn vrijgesteld van BTW.

Exclusief

 • Bij behandeling met Aromatherapie voor THUIS GEBRUIK bij/naast de CONSULT/SESSIES/ MINI-TRAJECT, betaal je wél een bijdrage voor het samenstellen, de grondstoffen en het gebruik van het flesje. Je kunt als cliënt ook zelf een glazen flesje of (jam)potje mee nemen hiervoor. Voor het oplossen van het Homeopathische middel of Bach Bloesemremedie gebruik ik i.v.m het milieu glazen flessen. Als je wilt kan je ook hiervoor je eigen flesje mee nemen. Wil je voor het gemak graag een glazen fles(je) van mij gebruiken: dan betaal je €1,- of €2,- statiegeld voor het gebruik van deze glazen flesje/fles. Bij teruggave van de fles/flesje ontvang je dit bedrag natuurlijk weer terug!
 • Bij consulten AAN HUIS/HUISBEZOEKEN/LABYRINT LOPEN/ WANDEL-COACHING reken ik voor de consulten buiten Veenendaal waar ik met de AUTO heen kom, een brandstofvergoeding volgens de routeplanner van de ANWB. Deze worden vooraf aan de afspraak schriftelijk aangegeven en vastgelegd: dus geen verrassingen.

Belangrijk om ook even te weten

 1. De consulten worden DIRECT na het consult betaald/voldaan via een betaalverzoek via de mail vanaf mijn zakelijke rekening. Mocht je later willen betalen, geef dit dan graag van te voren bij mij aan. Bij MINI-traject en de andere trajecten kun je kiezen of je het bedrag ineens betaald of kies voor een aanbetaling met een aantal maandtermijnen. Dit kan geheel in overleg en OP MAAT gemaakt worden.
 2. Voor consulten die NIET 24 uur van te voren worden afgezegd, zal ik 50% van de consult-prijs in rekening brengen voor verlies aan inkomsten, gemaakte kosten aan tijd en verwarmen van de praktijk. In Corona-tijd bij klachten als beschreven in de Gezondheidscheck geldt dit niet!!!
 3. Op diensten de praktijk gelden de Algemene voorwaarden en het Privacy beleid van praktijk-by karo. Als je naar de praktijk komt, ga ik er vanuit dat je deze gelezen hebt en er mee akkoord bent. Ze zullen in de Samenwerkingsverklaring die op opgesteld wordt bij een MINI-traject of de andere Trajecten wel expliciet genoemd worden.
 4. Voor mensen in de bijstand, WAO, Wajong is er mogelijk een aangepast tarief af te spreken. Ik vind het belangrijk dat iedereen recht heeft en de kans krijgt op (mijn) zorg en hulp. Je kunt dit aantonen met een brief van de uitkeringsinstantie.

de kennismakingsMassage *

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Voorkant-groen-print-1024x1024.jpg

Voor 1e kennismaken met mij en mijn praktijk: ontspanning & klachten behandeling

Eerst een kennismakingsgesprek en daarna nog even heerlijk 1 uur ontspannen: massage op maat + extra aandacht/ behandeling van een blessure of specifieke klachten zoals rugpijn, nekklachten/probleemgebieden

* LET OP: Jouw 1e massage by Praktijk-by Karo: de KENNISMAKINGSMASSAGE van 60 min. kost je maar €45 (ipv €65)!!! Dit is om laagdrempelig kennis te maken met mij & mijn praktijk

Of als je iemand een Massage CADEAU wilt doen/wilt laten kennismaken met mij en mijn praktijk. Gebruik dan #massagecadeau MET Aromatherapie olie op maat.

 • GRATIS: KEUZE UIT 1x Massage RINGETJE of GEUR-steentje met geurampuL met olie naar keuze
 • GRATIS: 1x Biofreeze sample

Consult/sessie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Voorkant-roze-print-1024x1024.jpg

Therapeutische consult/sessies

Alle consult sessies bevatten een combinatie van Massage & Coaching & Begeleiding bij het leren van Ontspanning, RUST & het krijgen van energie. Elke consult wordt aangepast op jouw proces! Wil je nog voordeliger 3 consulten, boek dan voordeliger het MINI traject met mooie GRATIS extra’s !

Consulten/sessies:

 1. Los consult/sessie: duur 1,5 uur á €85 incl. Aromatherapie olie op maat met begeleiding/advies voor aanpak van de OORZAAK
 2. MINI Traject consulten met €-voordeel: zo leer je mij en de praktijk meer kennen en ONTDEK je de OORZAAK van je (pijn)klachten:
 • 3 consulten á 1,5 uur met korting/consult
 • GRATIS: 1x Massage ringetje & Biofreeze sample
 • GRATIS: 1x Aromatherapie olie 30 ml voor thuis t.w.v € 12,50
 • Aan het eind van MINI -traject; Persoonlijk tips mee voor meer ontspanning & rust
Soort consultDuurPrijs €/
product
Prijs/
consult
Losse sessie90
min.
87,5087,50
MINI Traject
3x sessie
90
min.
247,5082,50
Tarieven Consult/sessies

Trajecten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Naamloos-4-1024x1024.jpg

Werken aan blijvende verandering in je leven

In een TRAJECT ga je (na het ontdekken van de OORZAAK), DE OORZAAK AANPAKKEN. Je verbetert je gezondheid (als gevoelig mens/HSP-er op alle gebieden: MENTAAL, EMOTIONEEL EN FYSIEKE EN SPIRITUEEL, thuis en/of op je werk. Met een traject boek je SNEL VOORUITGANG!!! We zien elkaar elke maand 1 of 2 x en wekelijks hebben we contact, zodat we direct op veranderingen in je proces in kunnen spelen. Je kunt me bij “dipjes” altijd even appen.

We gaan bezig met het VERGROTEN van JE ZELFVERTROUWEN, PAK JE negatieve /belemmerende OVERTUIGINGEN AAN, verwerk nare ervaringen, verbeter je MINDSET: beter omgaan met je gedachten & gevoelens, meer plezier, RUST & ONTSPANNING & ENERGIE creëren in je leven. Elk traject wordt op maat gemaakt, aangepast op jouw PROCES. Je kunt kiezen uit een 1/2 -jaar , 1-jaar -traject en het VIP -TRAJECT.

Door behandeling met o.a. EMDR, LICHAAMSWERK, (familie)OPSTELLINGEN, WANDEL-COACHING, VOEDING, Labyrint lopen in combinatie met Klassieke Homeopathie/ Bach Bloesem-remedies en Aromatherapie wordt je gezondheid op alle gebieden DUURZAAM verbeterd. Je ontvang daarnaast leuke extra’s GRATIS!

Trajecten:

 1. Traject ½-jaar: 1 consult/maand
 2. Traject 1-jaarl: 1 consult/mand
 3. VIP-TRAJECT: 1-jaar: 2 x consulten per maand
 • Traject sessies: 2 uur per consult á  € 105:
 • Tussentijds WEKELEIJKS OVERLEG en BEGELEIDING via E-coaching, whatsapp of bellen.
 • VIP traject: 2 consulten per maand
 • Het Traject is inclusief: Homeopathische middelen , Aromatherapie en/of Bach Bloesemremedies voor thuis
 • In het traject wordt gebruikt gemaakt van Familie-opstellingen (per november 2022), EMDR, Lichaamswerk, therapeutische massages en therapeutische begeleiding
 • GRATIS: 1x Massageringetje + Biofreeze sample
 • GRATIS: 1x Roller 30 ml met Aromatherapie olie
 • GRATIS: 1x Dummy/Notitieboek
 • GRATIS bij ½-jaar traject: 1x EXTRA MASSAGE t.w.v €35 (30 min.)
 • GRATIS bij 1-jaartraject: 2x EXTRA CONSULTEN t.w.v €140 (1x massage30 min. en 1x extra consult sessie á 120 min.)
 • AANBETALING VLGS TABEL of BEDRAG vlgs AFSPRAAK, daarna maandelijkse termijn bedrag met aantal maanden/termijnbedrag naar keuze
Soort trajectAantal+
GRATIS
Prijs €/trajectAanbetaling+ termijn (of op MAAT gemaakt)
½jaar traject
6 maanden
6x á120min.=> 1 consult/maand
EXTRA : 1x massage 30 min.
625Totaal bedrag in 1x of via

AANBETALING € 125 + maanden x termijnbedrag
10 x €50 of
5 x €100
4 x €125
3 x €166,66
2 x €250
1-Jaar traject
12 maanden
12 x á 120min.=> 1 consult/maand
EXTRA:
1x consult sessie á 120 min
1x massage 45 min. bij acute klachten
1250TOTAAL BEDRAG in 1x of via

AANBETALING €250 + maanden x termijnbedrag
12 x € 83,33 of
10 x €100
8 x €125
6 x € 166,66
4x €250
VIP -1-Jaar traject24 consulten á 120 min=>2 consulten/ maand
EXTRA:
+ 2 x consult sessie á 90 min


2350
VOORDEEL: €150
TOTAAL BEDRAG in 1x of via

AANBETALING €350 + maanden x termijnbedrag
12 x €166,66 of
10 x €200
8 x €250
6x € 333,33
4x €500
Tarieven Trajecten

Een massage CADEAU doen

Gun je IEMAND anders een RELAX-moment en zoek je een fijn CADEAU? Je kunt een CADEAUBON kopen van Praktijk-by Karo om een ander een verwen-moment te geven: Al voor €45 geef je een Massage met Aromatherapie (de Kennismakingsmassage) van 60 min. cadeau! Mooi verpakt met GRATIS een GEURSTEENTJE voor de gelukkige krijger. Wil je dit, neem dan Contact met mij op!

Dit zijn de Openingstijden. Je kunt als je wilt zelf heel makkelijk een afspraak bij mij inplannen via deze knop: Maak een afspraak Je kunt ook altijd bellen voor vragen. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen. Of stuur een Whatsapp bericht via 06-27858776.

Mocht je over de informatie op deze pagina nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met mij op.

warme groet, Karolina