Korenbloembreed
Maak een afspraak

Hoe en wat: hoe het werkt & hoe maak je een afspraak in mijn Holistische praktijk?

Hier bij Maak een afspraak kun je zelf een afspraak met mij maken en je WENS/VOORKEUR aangeven voor 1 van Mijn diensten. Je boekt dan zelf DIGITAAL een afspraak in mijn agenda. Je kunt zelf een dag & tijd uitzoeken uit de beschikbare dagen en tijden, die vermeldt staan.

Deze manier van afspraken maken in mijn cliënt-administratie-systeem is volgens de AVG veilig (zie hiervoor de Algemene voorwaarden onder het kopje: Vertrouwelijk informatie mijn administratie- systeem mijn Diad). Ik krijg een melding van jouw boeking. Ik stuur je daarna een bevestiging van onze afspraak. Natuurlijk kun je ook persoonlijk Contact met mij opnemen over het maken van een afspraak of voor verder info. Je stuurt een mailtje, whatsappje of doet een belletje via Contact.

(*)Je boekt alléén de afspraak, je hoeft niks af te rekenen!! Dat gebeurd pas na het consult, via een betaalverzoek en bij een gratis gesprek betaal je natuurlijk niks. Je zit dus dus bij het inboeken niet vast aan het consult of het bedrag. Het geeft meer een indicatie naar mij toe welke behandeling jij graag wenst te krijgen. Het soort consult en prijs staat pas vast nadat we elkaar gesproken hebben.
Deze wordt voor de behandeling met je afgesproken.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je klachten, geef je aan welke mogelijkheid jij in gedachten had en/off welke ik je adviseer. Dit alles wordt altijd vastgelegd in je dossier en via whatsapp/de mail bevestigd, zodat hier geen onduidelijkheid over kan bestaan.

Gaan we een MINI-traject of andere TRAJECT samen aan, dan stel ik een Samenwerkingsverklaring op waarin schriftelijk alle afspraken vast gelegd en ondertekent worden door ons beide.

Je kunt 1 van de volgende consulten inboeken:

 • KENNIS MAKEN met Praktijk-by Karo
  • Kennismakingsgesprek (GRATIS) in combinatie met een HOOFD/HAND/VOET-massage van 15 min
  • EBOOK 3 tips voor meer Rust, Ontspanning & Energie + GRATIS sessie (30 min online)
 • LOSSE SESSIE/CONSULT: OPSTELLING OF Massages met begeleiding bij aanpak /ontdekken van OORZAAK van patronen en (pijn)klachten: consulten van 90 min.
  • Losse consult/sessie
 • MINI- TRAJECT: Ontspanning & rust (VOORDELIGER: 3 x consult-sessies)
 • TRAJECTEN/PAKKETTEN: consulten van 120 min. + wekelijkse begeleiding via @, whatsapp of telefonisch inbegrepen + leuke EXTRA’s zie hiervoor de detaills in Mijn diensten
  • 1/2-jaar Traject: 1 consult /maand
  • GROEI & BLOEI -1-jaar Traject: 1 consult/maand
  • GROEI & BLOEI( +) -1 JAAR-Traject: 2x consult/maand

Vergelijken

De verschillende consulten en trajecten die er zijn kun je met elkaar vergelijken bij: Mijn diensten. Daar staat aangegeven: de duur van de consult sessie/ mini-traject en andere trajecten, de kosten, welke voordelen en wat ze inhouden. En …. welke leuke GRATIS EXTRA’S er bij sommige pakketten zitten. Lees in de ook de Algemene voorwaarden en Privacy beleid van praktijk-by karo. (**)

(**) NB: Ik ga er vanuit dat als je in mijn praktijk komt, je die gelezen hebt en akkoord gaat. Ik zal je hier vooraf nog op attenderen

Persoonlijk contact

Je kan kan natuurlijk ook persoonlijk contact met mij op nemen!!! Stuur dan gerust een Whatsappje of bel me even op mijn telefoon. Of per mail karolina.wolvekamp@praktijk-bykaro.nl. Heb je daar even geen tijd, zin en/of puf voor, dan kan je zoals aangegeven ook heel gemakkelijk met het formulier hier onder zelf een datum & tijd inplannen! Of klik op deze knop Maak een afspraak. Ik kijk er naar uit om je in mijn praktijk te ontmoeten en te kijken of ik wat voor je kan betekenen!

warme groet, Karolina