Korenbloembreed
Maak een afspraak

Hoe en wat: hoe het werkt & hoe maak je een afspraak?

Hier bij Maak een afspraak kun je zelf een afspraak met mij maken en je WENS/VOORKEUR aangeven voor 1 van Mijn diensten. Je boekt dan digitaal een afspraak in mijn agenda. Je kunt zelf een dag & tijd uitzoeken uit de beschikbare dagen en tijden, die vermeldt staan. Ook staan de bedragen die het consult kost vermeld(*). Deze manier van afspraken maken in mijn cliënt-administratie-systeem is volgens de AVG veilig (zie hiervoor de Algemene voorwaarden onder het kopje: Vertrouwelijk informatie mijn administatie-systeem mijn Diad). Ik krijg een melding van jouw boeking. Ik stuur je daarna een bevestiging van onze afspraak. Natuurlijk kun je ook persoonlijk Contact met mij opnemen over het maken van een afspraak of voor verder info.

(*)Je boekt alléén de afspraak, je hoeft niks af te rekenen!! Dat gebeurd pas na het consult, via een betaalverzoek en bij een gratis gesprek betaal je natuurlijk niks. Je zit dus dus bij het inboeken niet vast aan het consult of het bedrag. Het geeft meer een indicatie naar mij toe welke behandeling jij graag wenst te krijgen. Het soort consult en prijs staat pas vast nadat we elkaar gesproken hebben.
Deze wordt voor de behandeling met je afgesproken.

Tijdens het consult /kennismakingsgesprek spreken we van te voren af welke handeling je wilt hebben of welke ik je adviseer. Dit wordt altijd via ook vastgelegd in je dossier en evt. via whatsapp/de mail bevestigd, zodat hier geen onduidelijkheid over kan bestaan.

Gaan we een TRAJECT samen aan, dan stel ik een Samenwerkingsverklaring op waarin schriftelijk alle afspraken vast gelegd en ondertekent worden door ons beide.

Je kunt 1 van de volgende consulten inboeken:

 • Kennismaken met Praktijk-by Karo
  • Kennismakingsgesprek (GRATIS)
  • Kennismakingsmassage (speciaal voordeel tarief)
  • GRATIS sessie Cadeau bij Ebook
 • Massage/ Therapeutische Massages
  • Losse massage of
  • Een strippekaart aanvragen (is voordeliger!)
 • Consult/sessie
  • Losse sessie
  • MINI traject: Ontspanning & rust ( voordeliger 3 x consult-sessies)
 • Trajecten
  • 1/2-jaar Traject
  • 1-jaar Traject
  • Traject -op -maat

Vergelijken

Op Welkom – by KARO kun je de verschillende consulten met elkaar vergelijken bij: Mijn diensten. Daar staat aangegeven: de duur van de consulten, de kosten, welke voordelen en wat ze inhouden. En …. welke leuke GRATIS EXTRA’S er bij sommige pakketten zitten. Lees in de ook de Algemene voorwaarden en Privacy beleid van praktijk-by karo. (**)

(**) NB: Ik ga er vanuit dat als je in mijn praktijk komt, je die gelezen hebt en akkoord gaat. Ik zal je hier vooraf nog op attenderen

Persoonlijk contact

Je kan kan natuurlijk ook persoonlijk contact met mij op nemen!!! Stuur dan gerust een Whatsappje of bel me even op mijn telefoon. Of per mail karolina.wolvekamp@praktijk-bykaro.nl. Heb je daar even geen tijd, zin en/of puf voor, dan kan je zoals aangegeven ook heel gemakkelijk met het formulier hier onder zelf een datum & tijd inplannen! Of klik op deze knop Maak een afspraak. Ik kijk er naar uit om je in mijn praktijk te ontmoeten en te kijken of ik wat voor je kan betekenen!

warme groet, Karolina