Korenbloembreed

Maak je afspraak bij mijn Holistische praktijk voor HOOGGEVOELIGHEID

Je kunt op meerdere manierenen een AFSPRAAK met mij MAKEN: DIGITAAL of PERSOONLIJK. Hieronder kun je lezen HOE & WAT.

DIGITAAL: Boek zelf je afspraak in in mijn praktijk-agenda!

Als je op deze link: Maak een afspraak klikt, kun je ZELF je afspraak met mij maken en je WENS/VOORKEUR aangeven. Je boekt dan DIGITAAL een afspraak in MIJN AGENDA .

Je kunt zelf een DAG & TIJD uitzoeken uit de beschikbare dagen en tijden, die vermeldt staan. Je klikt daarna aan op welke manier je met mij wilt gaan werken. Is het je 1e KEER in mijn praktijk: geef dan gewoon GRATISKENNISMAKINGSGESPREK aan.

Mocht je al duidelijk weten via welke werkvorm of soort consult je wilt werken met mij (zie Werk met mij) dan kun je het gekozen consult aanklikken bij Maak een afspraak waar je het consult inboekt van je gewenste afspraak. Ik krijg een melding van jouw boeking en stuur je daarna een bevestiging van onze afspraak.

Het is goed om te weten: Je boekt /plant alléén de AFSPRAAK , je hoeft nog NIKS af te rekenen!! Dat gebeurd pas ná het consult, via een betaalverzoek. Bij het GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK betaal je natuurlijk niks.

Je zit dus dus bij het inboeken NOOIT vast aan het soort consult/werkvorm dat je aangeeft. Het geeft mij meer een indicatie: welke behandeling jij graag wenst te krijgen.

Het soort consult en prijs staat pas vast nadat we elkaar gesproken hebben. Deze wordt vóór de behandeling met je afgesproken. De verschillende consulten en trajecten die er zijn kun je met elkaar vergelijken bij: werk met mij. Daar staat aangegeven: de duur van de consult sessie/ pakket en trajecten, de kosten, welke voordelen en wat ze inhouden. En …. welke leuke GRATIS EXTRA’S er bij zitten.

PERSOONLIJK: Liever even persoonlijk contact ?

Weet je niet welke van de genoemde werkvorm je zou willen? Maakt niet uit! Ik heb ze nog even voor je op een rijtje gezet in de afbeelding

In het GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK kijken we er samen naar als we je klachten en hulpvraag bespreken. Natuurlijk kun je je WENS/VOORKEUR aangeven!!

Dus neem je liever persoonlijk contact met mij op? Dat kan natuurlijk ook altijd. Ik vind dat altijd ook erg fijn. Zo krijg je al gelijk een beetje een indruk van mij!

Ik kijk er naar uit om je in mijn praktijk te ontmoeten en te kijken of ik wat voor je kan betekenen!

warme groet, Karolina

TIP:

Lees voor dat je naar mijn praktijk komt de Algemene voorwaarden en Privacy beleid van praktijk-by karo. Ik ga er vanuit dat als je in mijn praktijk komt, je die gelezen hebt en akkoord gaat. Ik zal je hier vooraf nog op attenderen via de mail bij je afspraak bevestiging. Je wordt dan gevraagd daarmee akkoord te gaan.