Kamillebreed

Losse consult sessie(s) en Pakket

Op deze pagina neem ik je mee om als (hoog)gevoelig mens in Holistische Praktijk-by Karo je keuze te maken voor soort dienst dat je wilt nemen. Ik neem je hier mee naar de WERKWIJZE in een consultsessie, het VERSCHIL tussen LOSSE consultsessie en PAKKET. en wat het VERSCHIL dan is met een TRAJECT.

Twijfel je aan een consult sessie (LOSSE of een PAKKET van 3 consult sessies) of een TRAJECT om je HOOGGEVOELIGHEID en KLACHTEN te verbeteren? Op deze pagina hoop ik je te helpen dit voor je duidelijk te krijgen. Als HOOGGEVOELIGE ben je op de juiste plek in Praktijk-by Karo als je begeleiding zoekt om je HOOGGEVOELIGHEID van (gezondheids)KLACHT naar KRACHT te brengen.

Bij Werk met mij kun je lezen wat de inhoud, kosten & GRATIS extra’s zijn die bij elke van mijn diensten horen. Zoals je hier naast kan zien heb je de keuze uit: een Holistische CONSULT SESSIE, PAKKET van 3x consult sessie of een TRAJECT ( een 1/2 – of 1 jaar lang consulten + extra begeleiding).

Zoals je hiernaast ziet, heeft élk soort consult heeft een ANDER ACCENT: inzicht, patroon doorbreken en transformatie. Natuurlijk heeft ELK CONSULT elk stuk in zich. Maar bij elk consult ligt het accent net even wat meer op het genoemde proces.

Je spieren, hoofd, je lijf en zenuwstelstel raken niet voor niks uit balans: (over)gespannen, overprikkeld en worden niet vanzelf pijnlijk!! Je hebt niet voor niks een korter lontje. Ook is er een oorzaak waarom je slechter slaapt, meer piekert en slechter kan concentreren. Je gedachten en emoties heb je minder goed in de hand. Ook reageer je niet meer altijd zoals je zou willen (je gedrag): je hebt steeds vaker iets gedaan of gezegd zonder dat je er over kon nadenken.

Als je de oorzaak niet aanpakt wáárom je deze klachten kreeg, blijven je klachten bestaan of komen telkens weer terug. Als therapeute is het mijn visie en taak: dat je/we de OORZAAK van je klachten aanpakt/aanpakken!! Waardoor je als HOOGGEVOELIGE steeds THUIS BIJ JEZELF , meer ontspannen en energieker door het leven gaat. Bij TRAJECT lees je hoe ik dat stapsgewijs met je aan pak: we gaan een proces is.

Werkwijze in een consult sessie

In een CONSULT SESSIE gaan we op zoek naar de OORZAAK van je klachten! Dit gaat je INZICHT geven. Je kan dan daarna zelf aanpassingen in je leven maken. Kies je voor een PAKKET, dan heb ik de mogelijkheid je te begeleiden bij het omzetten van de PATRONEN die met je klachten gepaard gingen. Door vragen te stellen en mijn METHODES/WERKVORMEN word jou duidelijk: wat de oorzaak is/oorzaken zijn, We starten de CONSULT SESSIE altijd met doorspreken van je klachten, waar loop je tegen aan: W.at is je HULPVRAAG. Waar VERLANG je naar? Daarna kies ik een METHODE om meer inzicht te krijgen in de ONBEWUSTE ONDERLIGGENDE oorzaak. Ik zet hier voor de volgende methodieken voor

en andere methodes en technieken

 • TERUG naar je HULPBRON(NEN)
 • Terug naar je zelf- healing cirkel
 • Natuurgeneeskundige behandeling met: AROMATHERAPIE & BLOESEM REMEDIES

Na de methodiek/werkvorm bespreken we je ervaringen en inzichten. Ik geef je een opdracht/ oefening mee om thuis er verder mee te kunnen gaan. Hierdoor kun je de nieuw verkregen inzichten nog beter integreren/neer zetten in je dagelijkse leven als HOOGGEVOELIGE.

Verschil: LOSSE consult sessie vs PAKKET

Als je de genoemde klachten in de afbeelding hebt, doordat je uit balans geraakt bent als HOOGGEVOELIGE. Dan geeft losse consult/sessie van 90 min.je al veel inzicht. Maar als je voor een PAKKET van 3 consult sessies. Je zult al flinke stappen kunnen maken naar meer ontspanning & Rust van. In 3 consulten van 90 minuten:

 • kan je meer inzichten en kennis op doen,
 • je vaardigheden en inzichten beter toepassen in je leven,
 • er meer resultaat er uit halen
 • én je bent voordeliger uit! (*)

Dit komt, doordat we in elk volgende consult bespreken hoe het met je gegaan is. Ik geef je aan de hand van je ervaringen meer kennis en gerichte handvaten, waardoor je de komende weken weer verder kan met deze dingen neerzetten en toepassen in je leven. Zo wordt je leerproces veel steviger.

(*) Een LOSSE consult sessie heeft een duur van 90 minuten en kost € 87,50. Bij een PAKKET van 3 consult sessies komt de prijs van een consult sessie op €82,50 te liggen (betaling in termijnen is mogelijk).

Verschillen consult sessie/pakket vs TRAJECT

Een LOSSE CONSULT SESSIE of PAKKET van 3 consult sessies een mooi begin in je proces van meer bij jezelf komen als HOOGGEVOELIGE, zeker om mij en mijn praktijk beter te leren kennen. Het is heel goed mogelijk dat dat nodig is voor jou voor je evt een langer traject met me wilt/kan aangaan.

Eén van de verschillen tussen een LOSSE CONSULT SESSIE/PAKKET met TRAJECT is, dat daarin een extra methodiek kan worden ingezet: EMDR en Natuurgeneeskundige behandeling met KLASSIEKE HOMEOAPATHIE.

Daarnaast is het zo dat bij een traject je een TRANSFORMATIE PROCES gaat doorlopen, omdat je een 1/2 of 1 jaar met mij individueel aan het werk gaat met je HOOGGEVOELIGHEID. De TRAJECT consulten duren ook langer: 2 uur (ipv 1,5 uur bij consult sessie). Een ander VOORDEEL is dat je de mogelijkheid hebt om wekelijks ( whatsapp, telefonisch/@ of video bellen) begeleid te worden, naast de maandelijkse consulten. Een TRAJECT is de beste keuze als je:

 • oud zeer/veel NARE ERVARINGEN hebt opgedaan in je leven,
 • er de afgelopen tijd veel vervelende dingen in je leven is voorgevallen
 • een negatief ZELFBEELD hebt: gevoel hebt niet goed genoeg te zijn, minder waard te zijn dan anderen
 • veel belemmerende OVERTUIGINGEN hebt
 • ANGST(en) of fobieën hebt
 • je erg anderen aan het PLEASEN bent: je zelf voorbij loopt
 • gevoel hebt JEZELF (een beetje) KWIJT te zijn
 • klachten hebt als Overspannenheid, Burn-out/depressie hebt
 • en veel STRESS ervaart Privé en/of op je werk

Bij bovenstaande klachten zou ik je één van de Trajecten aanraden: een 1/2-jaar of 1-jaar traject. Daarmee zet je een stevige basis voor de rest van je leven. Zie hier voor uitgebreide INFO over de aanpak, inhoud, prijzen enz van de Trajecten. Maak een afspraak voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK om te kijken en voelen of mijn praktijk en ik bij je passen of als je gewoon met vragen zit. Neem gerust contact met mij op. Geef in het contact formulier aan wat je wil bespreken.

Warme groetjes Karolina