Voor Hooggevoeligen met klachten door…

Ik help (hoog)gevoelige mensen die

OVERPRIKKELD & OVERVERMOEID zijn geraakt & zich OVERBELAST voelen/ zijn.

Het gevoel hebben zichzelf onderweg (een beetje) kwijt te zijn geraakt. Hun gevoeligheid is daardoor een last geworden. Je heb waarschijnlijk klachten doordat je

  • langdurig bloot bent gesteld aan stress….
  • veel dingen (in korte tijd) hebt mee gemaakt in je leven…
  • je nare ervaringen hebt mee gemaakt, waar je nog vaak aan moet denken of op ongewenst momenten op eens boven komen
  • je je overvraagd voelt door alles wat je moet doen en speelt in je leven
  • je tegen overspannenheid of burn-out aan zit of al hebt
  • je het af en toe niet meer ziet zitten….of zelf depressieve klachten hebt
  • je op tegen de dag op ziet…
  • als je moe / uitgeput voelt…
  • je (hoog)gevoelig bent en je niet weet/niet geleerd hebt hoe je er mee om kan gaan

Je bent nu gedwongen RUST te nemen.. maar dat valt niet mee… want je hoofd en lijf voelen niet rustig. Je weet ook niet waar te beginnen!

Dan kun je wel HULP gebruiken. Je oude manier van dingen aanpakken werkt niet meer zo goed en/of er is zoveel op je pad gekomen dat het je te veel is. Ik help je bij het proces van het vinden van rust ,ontspanning en weer energie krijgen. Ik ga je van KLACHTEN naar je KRACHT en JEZELF brengen. Ik leer je hoe je dat zelf kan doen. Je gaat liefde voor jezelf voelen.

Zoals je in Werk met mij kan lezen en zien, heb ik 3 holistische en natuurgeneeskundige consulten waarmee ik HOOGGEVOELIGE mensen help om terug te komen bij zichzelf: Losse Consultsessie en pakket en Trajecten. Deze consulten passen precies bij jou als je je herkent in wat ik op deze pagina met je deel.

Twijfel je of je een meer dan gemiddeld (hoog(gevoelig persoon bent, neem dan contact met mij op of doe je GRATIS TEST:ben ik (hoog)gevoelig?

Consult/sessie en Trajecten

In deze consulten kijken welke zaken jou STRESS en SPANNING geven. Waar liggen de OORZAKEN van je negatieve zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, je pleasen, je overprikkeling, je pijnlijke spieren, gestreste gevoel enz. Waar loop je vast: van welke gedachten & emoties heb je last en welke gedrag wil je graag veranderen.

Het verhaal “Even een kijkje bij een consult ” is een voorbeeld van zo’n consult. In dit verhaal staan de klachten beschreven waar mijn klanten mee worstelen. Het verhaal geeft een goed beeld hoe het regelmatig gaat bij mij in Praktijk-by Karo tijdens een consult.

De afbeelding laat je zien welke elementen we doorlopen in je proces van bewustwording en verandering. Elk consult uniek: ik gebruik deze werkvormen als

Twijfel je of ik wat voor je kan betekenen? neem gerust contact op voor een VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGS-GESPREK.

warme -terug naar jezelf- groet, Karolina