Kleinpaarsbosbloempjebreed
De Praktijk

Historie

Sinds december 2018 ben ik verhuist van de Lange dreef 57 (praktijk Free your Spirit, opgericht in 2013), naar Veenendaal Oost. Er was bij ons nieuwbouw huis nog geen praktijkruimte. Dus na wat zoeken en denken, besloten we een nieuwe ruimte te bouwen. Daarnaast besloot ik een nieuwe naam aan mijn praktijk te geven: Praktijk-by Karo, als een soort nieuw begin.

Dit is een fijne huiselijke plek geworden, waar ik Mijn diensten: Therapeutische begeleiding via Opstellingen, Lichaamswerk en EMDR in Consult/sessie en Trajecten: consulten met Coaching en begeleiding en/of Klassieke Homeopathie aan jou kan geven.

De praktijk

de praktijk aan de buitenzijde

Praktijk aan huis

Na een korte wandeling door tuin & veranda kom je in de heerlijk verwarmde ruimte. Een etherische olie geur komt je tegemoet… De thee met wat lekkers staat klaar. We beginnen met een kopje thee en bespreken wat je klachten zijn en/of praten bij over hoe het nu met je gaat. Daarna geef ik aan wat ik denk dat er nodig is. En starten we met een combinatie van Therapeutische begeleiding, EMDR, Massages, Reiki, Opstellingen, Lichaamswerk en/of Coaching.

Als je op de oprit staat, loop je rechtdoor  naar de praktijk via dit hekje
Als je op de oprit staat, loop je rechtdoor naar de praktijk via dit hekje

Waar bevindt zich de praktijk

De praktijk ligt op wooneiland-G van de Veenderij aan de Groene grens te Veenendaal. Via de N233 kom je hier makkelijk. Als je bij mijn huisadres Meerkoet 32 aankomt, kun je je fiets of auto bij ons op de oprit parkeren. Zo hebben de buren geen overlast van de vervoersmiddelen van mijn cliënten. De praktijkruimte is door mijn man Edwin zelf gebouwd. Sinds juli 2019 is hij in gebruik genomen.

foto's van het bouwproces
foto’s van het bouwproces

Kijkje binnen in de praktijk

een kijkje binnen in de praktijk

Neem gerust Contact met me op als je als eens even wilt kijken of als je vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek wilt hebben met mij. Je kunt bij Mijn diensten zien wat de consulten zoals Consult/sessie en Trajecten inhouden en kosten.

warme groet, Karolina

.