Kijkje in de praktijkruimte

De praktijkruimte van Holistische praktijk- Praktijk-by Karo voor Hooggevoeligheid

foto's van het bouwproces

Hoe het begon…

Het is begonnen in 2013 op de Lange dreef 57 te Veenendaal: de praktijk heette toen Free your Spirit. Nadat ik mijn opleiding als Klassiek Homeopaat had afgerond richtte ik mijn praktijk op.

Sinds 2013 heb ik dan ook een praktijk(ruimte) aan huis als Holistisch & Natuurgeneeskundig Therapeut, waar ik HOOGGEVOELIGE mensen begeleid in hun bewustzijnsproces: om weer THUIS te komen bij zichzelf. Ik heet je dan ook Welkom – bij Holistische praktijk- by karo voor Hooggevoeligheid.

Sinds december 2018 ben ik verhuist naar Veenendaal-Oost: Meerkoet 32. Er was bij ons nieuwbouw huis nog geen praktijkruimte. Dus na wat zoeken en denken, besloten we toch om zelf nieuwe ruimte te bouwen. Ik voelde dat het tijd was een nieuwe naam aan mijn praktijk te geven: Praktijk-by Karo. Het voelde als een soort nieuw begin. Dus startten we met de bouw van de nieuwe praktijkruimte! Hier zie je het werk in uitvoering.

Mijn werkplek

Dit is een fijne huiselijke plek geworden, waar ik met veel passie en plezier MIJN WERK doe:

(familie)Opstellingen, EMDR, Jij en je IKKEN (voice dialoge), Lichaamsgerichte psychotherapie: lichaamswerk & therapeutische begeleiding op een HOLISTUISCHE manier

Als je op de oprit staat, loop je rechtdoor  naar de praktijk via dit hekje

Praktijkruimte aan huis

Na een korte wandeling door tuin & veranda kom je in de heerlijk verwarmde ruimte. Een etherische olie geur komt je tegemoet… De thee met wat lekkers staat klaar. We beginnen met een kopje thee en bespreken wat je klachten zijn en/of praten bij over hoe het nu met je gaat. Daarna geef ik aan wat ik denk dat er nodig is.

Waar bevindt zich de praktijk?

De praktijk ligt op wooneiland-G van de Veenderij aan de Groene grens te Veenendaal. Via de N233 kom je hier makkelijk. Als je bij mijn huisadres Meerkoet 32 aankomt, kun je je fiets of auto bij ons op de oprit parkeren. Zo hebben de buren geen overlast van de vervoersmiddelen van mijn cliënten. De praktijkruimte is door mijn man Edwin zelf gebouwd. Sinds juli 2019 is hij in gebruik genomen.

Kijkje binnen in de praktijk

Neem gerust Contact met me op als je als eens even wilt KIJKEN in de PRAKTIJK, VRAGEN hebt of als je vrijblijvend een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK wilt hebben met mij.

Je kunt bij Werk met mij zien wat de CONSULT SESSIES, het PAKKET en de TRAJECTEN inhouden en kosten.

JA, Ik maak een afspraak bij Praktijk-by Karo voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

.