tijmbreed
Reviews

Gastenboek & Reviews

Praktijk- by Karo staat voor HOLISTISCHE Praktijk voor HOOGEGEVOELIGEN met Natuurgeneeskundige aanpak en daarin is voor mij het volgende -B.Y. K.A.R,O.- belangrijk zoals aangegeven in de afbeelding.

Op deze pagina kun je lezen of mijn cliënten dit ook zo ERVAREN. Hier kun je Reviews vinden, die gegeven zijn over wat mijn klanten/cliënten vinden van mij en het Werken met mij.

Op Facebook Praktijk-by Karo en op Google staan nog meer reviews over de LOSSE CONSULT SESSIES & PAKKET en de Trajecten

Ook jij kunt HIER ONDER in het GASTENBOEK zelf een review achter laten. Fijn als je jouw ervaringen met mij & mijn praktijk wilt delen via een bericht in dit gastenboek, Facebook of Google.

Alvast bedankt voor je moeite en tijd!!!

Warme groet, Karo(lina)

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Andres Andres schreef op 28 oktober 2022 om 11:53
Karolina wat heb ik een fijne massage van je gehad, heerlijk ontspannen, het was voor mij de eerste keer dat ik een massage kreeg, een aanrader voor iedereen,
N N schreef op 20 augustus 2022 om 11:29
Karolina heeft me heel fijn en effectief geholpen met het overkomen van mijn angsten. Omdat alles zo oprecht was voelde het niet als een therapie maar als een goed gesprek.
Natasja Verheij Natasja Verheij schreef op 25 juli 2021 om 12:23
Karolina geeft oprechte aandacht bij alles wat ze doet en dat geldt dus ook voor de massage. Rug, nek, schouders en benen voelde ik op een hele nieuwe manier, Een moment even te vertragen.
Jacqueline Jacqueline schreef op 28 mei 2021 om 21:45
Ben met Karo een traject aangegaan voor een jaar, waarvan ik nu al 6 maanden mag genieten, het luisterend oor, de deskundige behandeling met homeopathie en geweldige massages! Bij alles telt dat ze echt de tijd voor je neemt! Kan het iedereen aanraden?
Jonneke Jonneke schreef op 30 juni 2020 om 21:12
Een massage bij Karo is voor mij een uitje. Even bijkletsen met een kopje thee, heerlijk in de relax en even niks. Een goede massage en een fijn gesprek met een lach en/of een traan. Al jaren mijn vertrouwde plekje!
Barry hendriksen Barry hendriksen schreef op 15 juni 2020 om 17:06
Ik heb gister een massage bij karoline gehad. En is zeker een aanrader. Ze neemt rustig de tijd. En vraagt waar je last van hebt en behandelt die plekken exstra. Ik kom zeker terug. Barry
Angelique. Angelique. schreef op 12 april 2020 om 06:57
Vind het echt geweldig dat we ondanks deze tijd toch is gelukt dat we contact hebben. We doen video bellen en heb daar echt heel veel aan. Echt fijn. Ondanks dat ik nog niet in je eigen praktijk ben geweest en alleen nog telefonisch met je heb gesproken voelt het erg vertrouwd. Bedankt voor alles..!
Cootje Cootje schreef op 11 maart 2020 om 19:03
In de gezellige praktijkruimte heb ik een fijne therapeutische massage van Karolina mogen ontvangen. Toegedekt onder een voorverwarmde plaid voelde ik me veilig en in goede handen. Karolina is erg opmerkzaam op de onbewuste signalen die ik af gaf waardoor ik me in veilige en zorgzame handen voelde. Dank je wel karolina voor het verhelderende gesprek en de ruimte die ik nu voel in mijn lijf. En gelukkig hebben we gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Ik zie er naar uit! Hartelijke groet, Cootje
Natalia Natalia schreef op 12 februari 2020 om 07:24
Het was een overheerlijke massage sessie bij Karo. Het uitstappen van dagelijkse drukte in mijn hoofd naar het landen en thuiskomen in mijn lichaam. Rustgevend, zuiverend en helend was dat. Natuurlijke en warme sfeer van haar knusse praktijkruimte, geuren van etherische oliën en diepvoelende aanraking van haar hebben mij weer thuis gebracht. Thuis in mijn lichaam en in mijn geest. Dankjewel!