Calendulabreed
Therapeutische
massage

Massages op Maat

De Massages die ik geef, zijn THERAPEUTISCHE massages. Dit zijn massages, die naast je spieren soepel & los maken en ontspanning geven, er op gericht zijn op jouw meer wel-zijn, meer lichamelijke en emotionele gezondheid te brengen!!! Deze massages zijn de BASIS van al Mijn diensten in elk consult: Massages, Consult/sessie en Trajecten.

Ik gebruik daarvoor AROMATHERAPIE. Hier mee worden ETHERISCHE oliën bedoeld. Door speciale technieken toe te passen, zoals bijvoorbeeld stoomdestillatie wordt de Etherische olie uit de plant gehaald. Etherische oliën zitten in alle delen van de plant. Ze gebruiken hiervoor: de bladeren, bloemblaadjes, stengels en/of wortels. deze oliën bevatten (inhoud)stoffen die invloed hebben op het lichaam zoals: ontstekingsremmend, rustgevend, bloedstelpend, samentrekkend, vocht afvoerend enz. Mocht je hier vragen over hebben, laat het me dan weten!!! Ik pas elke keer de olie aan: aan jou, je klachten, je gevoel en gezondheidstoestand van dat moment.

Ik draai geen vaste riedeltje of vaste volgordes af in de massages. Niet zoals mensen vaak gewend zijn in massagesalons. Bij mij is geen één massage het zelfde. Elke keer een ontdekkingstocht naar wat er in jou, in je gevoel en aan jouw lijf te vinden is en met welke klacht je komt. Ik neem jouw lijf als leidraad.

Boek bij Maak een afspraak je KENNISMAKINGSMASSAGE

60 min. met AROMATHERAPIE olie

van €55 voor €35 !!!!

+ GRATIS GEUSTEENTJE

Intuitief

Ik werk vaak intuïtief. Met ander woorden: ik voel vaak aan waar er in jouw lijf de pijnlijke spieren , pijnpunten en klachten zitten. In overleg met jou en wat ik tegen kom, als ik je lijf begin te masseren, pas ik mijn massage elke keer geheel aan jou en je lijf en gevoel van dat moment aan. Daarom is het echt “Een MASSAGE-op-MAAT”. Ik pas in één massage 1 of meerdere massage soorten en/of technieken #massagetechniek toe.

Ik doe NIET aan vaste: routines, houdingen, grepen of riedeltjes tijdens de massages! Elke massage is MAATWERK. Als je dat aanspreekt dan ben je hier op je juiste plek!!!

karolina Wolvekamp

Verschillen massages

In Mijn diensten kun je lezen dat Massage de BASIS is van elk consult. De 3 verschillende diensten die ik aanbied: je kunt kiezen uit losse Massages of uit een con sult waar de massage onderdeel is van het consult bij Consult/sessie en het Trajecten. Bij Consult/sessie en Trajecten krijg naast de massage je extra begeleiding & Coaching. Als je losse Massages of massage strippekaart bij mij boekt, zal de massage vooral gericht zijn:

 • op ontspanning & rust brengen in je lijf
 • spieren soepel maken
 • knopen uit de spieren masseren
 • je weer even echt bij jezelf brengen
 • een verwen-moment voor jezelf
 • een blessure of pijn-klacht in je lijf behandelen

Bij massages van Consult/sessie en Trajecten

 • Werk ik met LICHAAMWERK. Ik zal je bij deze manier van werken vragen met je aandacht naar een bepaalde in je lijf te gaan, dit helpt om sneller te herstellen.
 • Dat helpt om bepaalde emoties, pijn of spanning die je in je lijf hebt vast gezet los te laten.
 • Ook worden op die manier NARE ERVARINGEN , die je opgedaan hebt in je leven, verwerkt.
 • We werken aan meer lichaamsbewustzijn en het je dichter bij je gevoel komen.

Wat kan je verwachten tijdens je massages?

Ik maak tijdens de massage gebruik van verschillende massage-vormen & technieken. Ik combineer ze door elkaar heen net wat jij op dat moment nodig hebt:

 • Sportmassage; pas ik toe voor de knopen in je spieren en om diep je spieren te behandelen.
 • Ontspanningsmassage; deze gebruik ik om jouw lijf in de rust en ontspanning te brengen. En om je weer tot je zelf te laten komen.
 • Dynamische massage; ritmisch beweeg ik je lijf of delen van je lijf heen en weer om die delen van je lijf weer wat lossere en vrijer te laten voelen. De vloeistof in je lijf tussen en in je cellen lichaam wordt in beweging gebracht, dit is een handige techniek als alles strak n stijf voelt.
 • Intuïtieve massage; ik voel meestal aan waar dingen niet lekker zitten in jouw lijf. In samenspraak en na overleg zal ik je daar ook behandelen.
 • Reiki; om de doorstroming van je lijf te verbeteren en pijn klachten te verminderen, leg ik soms even mijn hand wat langer op een plek, het wordt dan wat warmer op die plek of je voelt het soms wat tintelen. Dit stimuleert de doorbloeding en energiehuishouding.
 • Triggerpoints: door wat langer en harder op bepaalde plekken druk uit te oefenen, vermindert de doorbloeding tijdelijk even. Bij het loslaten van mijn vinger/hand krijg je daarna juist een snelle doorstroming die afvalstoffen mee neemt. Het is te vergelijken met wat er gebeurd als je een tuinslang dicht knijpt en weer loslaat, dan komt de waterstroom met veel kracht weer op gang. Door deze methode wordt de spier minder pijnlijk en stijf.

Ik kies voor biologische oliën

Ze bevatten geen andere stoffen of gifstoffen dan het biologisch pure planten materiaal. Voorbeelden van deze oliën zijn de oliën van Weleda , CHI en die van het Geurenrijk. Doordat ze puur natuur zijn, doen ze nog beter hun werk. Hierdoor werkt de massage nog langer ,beter door en wordt daardoor heilzamer. De stoffen van de etherische olie worden via de neus , longen & de huid opgenomen door je lichaam en worden naar de plekken vervoerd waar ze nodig zijn.

Bijscholingen

Ik heb deze technieken geleerd door Bijscholingen & Opleidingen te volgen. Ik hou mijn kennis en vaardigheden op peil door jaarlijks bijscholingen te blijven volgen.

Laagdrempelig kennis maken met mijn massage?

Nieuwsgierig geworden? Kom het gerust een keer ervaren. Voor jouw 1e massage bij mij heb ik een verlaagd tarief gemaakt van €35,-: zo kun je laagdrempeliger een uur lang ervaren en voelen of het bij je past. Maak een afspraak voor je KENNISMAKINGSMASSAGE of neem Contact met mij op.

Meer info nodig, vraag het me gerust!! Warme geurende groet,

Karo(lina)