Anker voor energie

De oefening- anker voor energie- van Praktijk-by Karo

Deze OEFENING -ANKER VOOR ENERGIE- komt uit mijn EBOOK: 3 TIPS oor Rust, Ontspanning & Energie. In het ebook leg ik ook uit hoe dit werkt: een ANKER zetten. .Je kan deze oefening zo vaak doen als je wilt. Hoe vaker je hem doet, des te sterker wordt het anker en kan je dichter bij het gevoel van ENERGIEK zijn komen..

HERHALEN TUSSENDOOR: Herhaal daarnaast het GEBAAR: -je duim & wijsvinger tegen elkaar aandrukken- door je dag heen ook bewust een paar x/ dag, om het gevoel weer op te roepen en het anker te versterken.

Mocht het niet lukken met het anker/oefening; hulp is onderweg!

Als je dit anker/deze OEFENING voor Energie een paar keer geluisterd/gedaan hebt en je hebt ook tussentijds het GEBAAR gedaan en je merkt niks van de oefening? Laat het me dan gelijk even weten, dan kijk ik vrijblijvend (kosteloos) even met je mee waar het h’m in zit. Zodat jij er weer verder mee kan.

Benieuwd hoe je deze oefening/het anker vind

Laat je me weten hoe je deze oefening ervaren hebt? Dat zou ik heel leuk vinden. Dit kan via het Contactfromulier of karolina.wolvekamp@praktijk-bykaro.nl.

Bij werk met mij kun je zien welke andere diensten ik nog meer aanbied in mijn praktijk. Voor nu: Heel veel plezier met je Anker voor Energie!!!

warme groetjes, Karolina