Calendulabreed
Therapeutische
massages

In je lijf komen

De meeste mensen zullen het beamen; een goede massage is echt een manier om te ontspannen & weer in je LIJF te komen. Bij Holistische Praktijk-by Karo is een veel gebruikte manier en onderdeel van Lichaamswerk. Waarin we aan jouw gezondheid werken in de consultsessies en pakket en traject.

  • Tijdens de consult krijg deze als het op dat moment nodig is in jouw proces.
  • Voor en na de massage is er rustig de tijd om te landen met THEE en bespreken we waar je de afgelopen tijd tegenaan bent gelopen en wat je hier aan kan doen: inzicht krijgen in de OORZAAK van je klachten.

Hoe en wat van deze therapeutische massages

Ik masseer je met Aromatherapie wat een nog dieper uitwerking heeft op je spieren, lijf en zenuwstelsel, waar door je echt in balans komt.

Ik ga intuïtief/voelend te werk: ik voel precies aan waar plekken zitten die extra aandacht nodig hebben. En ik voel precies aan hoe lang die plek prettig voor jou is om behandelt te worden. Altijd met mijn warme zachte handen !! Die waar nodig ook stevig je spieren kunnen aanpakken. Je krijgt altijd een Massage-op-Maat: geen massage is hetzelfde, geen vaste riedeltjes, maar kijken waar en voelen wat jij nu nodig hebt!

Wat cliënten zeggen over de massage van Praktijk-by karo

Belangrijk is om inzicht te krijgen in de OORZAAK van je klachten. Bij deze klachten zet ik vaak deze therapeutische massage in:

  • OVERBELAST en (OVER)SPANNEN: als jij veel stress hebt (gehad) en/of veel meegemaakt in je leven de afgelopen tijd en daarmee veel pijnlijke strakke spieren. ik leer je daarnaast een oefening die je lijf, zenuwstelen spieren helpt te ontspannen
  • OVERPRIKKELD: ben je (hoog)gevoelig / HSP-er en ben je overprikkeld geraakt de laatste tijd ? Je hebt veel last van prikkels als licht, geluid, aanraking, stoffen: dan helpt deze massage meer lichaamsbewustzijn te krijgen. daarnaast helpt het om je prikkelgevoeligheid weer in balans te krijgen: uit je hoofd in je lijf!

Wat cliënten zeggen over de massage van Praktijk-by karo

Holistisch: preventief en oorzaak aanpakken

Voorkomen is & blijft beter dan genezen!!

Bij praktijk-by karo werk ik HOLISTISCH: PREVENTIEF & de OORZAAK aanpakkend. Ik zorg dat je INZICHT & ADVIEZEN & OEFENINGEN krijgt om te zorgen dat je ZELF zo optimaal mogelijk met je lijf leert omgaan.

Voor deze aanpak van de oorzaak & uitgebreidere begeleiding van je klachten werk ik met losse consultsessie en pakket van 3 consultsessies (90 min) of Traject (120 mintuten). Voor het totale overzicht met tarieven, duur consulten en de leuke EXTRA’s en GRATIS onderdelen bij elk dienst is te vinden in Werk met mij.

groetjes, Karolina